reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
I znowu nastała cisza :-( dziweczyny: medeuska, trix, poldi, bojąca gdzie wy jesteście?? bojąca ty dawno nic nie pisałaś co u Ciebie?? jeśli tu zaglądasz to napisz co u Ciebie ??

właśnie! abed może tobie uda się do kogoś dotrzeć :wściekła/y:
ja zaczynam urlop!!! więc trochę mnie nie będzie ale cały czas trzymam za was kciuki &&& i proszę o to samo :*

Trzymam mocno :-) miłego urlopu :-) i owocnego... ja wyjeżdżam za tydzień więc też mnie nie będzie dość długo

abed ja jestem czasami ale ostatnio za bardzo sie tym wszytkim stresuje i troche musze przestac myslec o tej ciazy tak intensywnie dlatego tez troche mniej tu zagladam...wzielam recepte na leki na 4 miesiace i na monitoring na razie nie chodze....w tym cyklu test lh pokazal mi ze jest owulka a gin ze zadnego pecherzyka nie ma i nie bylo wiec sie zdolowalam bardzo i jutro dostane okres nowy cykl i zobaczymy czy bedzie szczesliwy;)) oby!!!:))za was tez trzymam kciuki;)

no trzymam kcuki :-) żeby @ nie było :-) ja się spodziewam w piątek ... na razie nie wygląda żebym była w ciąży... wszystkie objawy nadchodzącej @...

dziewuszki ja za was kciukaski trzymam caly czas:) zagladam tu ale jakos weny mi brak na pisanie...ja nadal czekam na skierowanie do szpitala...dzwonilam to mi powiedziano ze nawet 6tyg moge czekac :O masakra jakas:/ Abed moze jednak @ nie bedzie??? ja tez mialam objawy jak na @ a wyszly dwie kreski na tescie :D trzymam kciukaski aby i u was dziewuszki bylo tak samo :)

ja czekałam kiedyś na wizytę u neurologa 3 mc tu :-( więc niestety trzeba czekać...

Ja też mam nadziej na dwie kreski w końcu :-) tylko jak długo muszę czekać...

cześć dziewczyny zaglądam tu prawie codziennie ale nie pisze bo umnie bez zmian, dopiero we wrzesniu rozpocznę starania o fasolkę , abed mam nadzieję , że ci się udalo i będą dwie II

reklama
witajcie kobietki
ja wciąż urlopowo ale pogoda się popsuła więc uciekliśmy z nad jeziora i teraz rodzinkę zaliczamy
u mnie cisza tzn. tempka ani drgnie więc ten cykl beznadziejny, bezowulacyjny, stracony...nie będzie rocznicowej niespodzianki :( oby się szybko skończył bo dupka nie brałam
trzymam za was &&&

Do góry