słowiczek
mama pisklaczków
Malzenstwo obchodzi 25 rocznice slubu. Równoczesnie malzonkowie swietuja 50 rocznice urodzin kazdego z nich. Podczas ceremonii wsród gosci zjawia sie wrózka i mówi:
- Kochani! W nagrode za wasza wiernosc przez te lata malzenstwa, chce spelnic kazdemu z Was po jednym najwiekszym marzeniu!
Zona podekscytowna oglasza:
- Pragne odbyc z mezem podróz dookola swiata!
Po dotknieciu rózdzka przed zona pojawiaja sie bilety lotnicze oraz stos voucherów do hoteli na calym swiecie. Maz patrzy na bilety a potem na zone... zastanawia sie jeszcze przez chwile i mówi:
- Wizja wspaniala! Ale taka okazja moze sie juz nie powtórzyc. Dlatego wybacz mi kochanie ale moim pragnieniem jest miec zone o 30 lat mlodsza ode mnie!
Zona stanela jak wryta.
Wrózke tez prawie wmurowalo w ziemie, lecz slowo sie rzeklo....... I
patrzac na zone dotyka meza rózdzka zamieniajac go w .... 80-cio letniego staruszka!
Jaki moral?
Fakt, ze mezczyzni to czasem skurwiele
I robia w zyciu zlych rzeczy wiele.
Ale pamietaj, ze wrózki, niestety,
To na tym swiecie wylacznie kobiety!!
- Kochani! W nagrode za wasza wiernosc przez te lata malzenstwa, chce spelnic kazdemu z Was po jednym najwiekszym marzeniu!
Zona podekscytowna oglasza:
- Pragne odbyc z mezem podróz dookola swiata!
Po dotknieciu rózdzka przed zona pojawiaja sie bilety lotnicze oraz stos voucherów do hoteli na calym swiecie. Maz patrzy na bilety a potem na zone... zastanawia sie jeszcze przez chwile i mówi:
- Wizja wspaniala! Ale taka okazja moze sie juz nie powtórzyc. Dlatego wybacz mi kochanie ale moim pragnieniem jest miec zone o 30 lat mlodsza ode mnie!
Zona stanela jak wryta.
Wrózke tez prawie wmurowalo w ziemie, lecz slowo sie rzeklo....... I
patrzac na zone dotyka meza rózdzka zamieniajac go w .... 80-cio letniego staruszka!
Jaki moral?
Fakt, ze mezczyzni to czasem skurwiele
I robia w zyciu zlych rzeczy wiele.
Ale pamietaj, ze wrózki, niestety,
To na tym swiecie wylacznie kobiety!!