reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

żeby nam żuchwy nie zamarzły - smiejmy się

reklama
Dziś została spacyfikowana przez policję manifestacja masochistów. >> Jeszcze nigdy obie strony nie miały tyle frajdy z pałowania

Swieżo osadzony więzień drze się zza krat: >> >> - Jestem niewinny! Niewinny! >> >> Na to z sąsiedniej celi: >> >> - No, to już niedlugo, kwiatuszku - jutro bierzemy >> >> prysznic...

Facet domyślił się, że żona go zdradza. Pewnego wieczoru zaczekał, aż wyjdzie z domu, po czym wskoczył do taksówki i nakazał kierowcy ją śledzić.
Chwilę później wszystko było jasne - żona pracowała w agencji towarzyskiej!
Zszokowany mąż do taksówkarza:
- Chcesz pan zarobić stówę?
- Jasne! Co mam robić?
- Wejść do agencji, zabrać moją żonę, wsadzić ją do taksówki i zawieść nas oboje do domu.
Taksówkarz zabrał się do pracy. Kilka minut później drzwi agencji otworzyły się z hukiem i pojawił się taksówkarz trzymający za włosy wijącą się kobietę. Otworzył drzwi samochodu, wrzucił ją do środka i powiedział:
- Trzymaj pan ją!
A facet krzyknął do taksówkarza:
- Panie, ale to nie moja żona!
- Wiem, *****, to moja! Teraz idę po pańską!

Rok 1410 - lipiec. Na polu spotykają się Ulrich von Jungingen oraz Władysław Jagiełło.
Jagiełło zagaduje.
- Te Urlich.
- No.
- Po co my się tutaj będziemy tluc. Tylu mężów zginie, tyle niewiast będzie płakać.
- No. Co proponujesz?
- Wybierzmy po jednym mężu z każdej ze stron i niech oni stocza walkę. Kótra strona wygra ta zabiera łupy, ziemię, bogactwa.
- No.
Przyszedł dzień walki. Na rynku jednego z miast stanęli naprzeciw siebie - rosły mężczyzna na pięknie przyzdobionym koniu z taaaką długa kopią po stronie Krzyżaków oraz 70-letni dziadek stojąc boso z nagim mieczem w dłoni po stronie Polaków. Krzyżak pozdrowił przeciwnika, zamknął przyłbicę i ruszył do boju. Pędzi, pędzi - ludzie stojący wokoło wrzeszczą - Dziadek w nogi !!! W nogi. Zderzyli się. Jeden wielki tuman kurzu. Licznie zgromadzony tłum przeciera oczy rozgarnia kurz i co widzi ...
Koń bez nóg, rycerz bez nóg a dziadek stoi z zakrwawionym mieczem i mówi - ciesz się ch .... że krzyczeli w nogi bo bym Ci łeb odrąbał.

reklama
...Znajdujesz się w samym centrum katastrofalnej powodzi wywołanej  orkanem... Niesamowite masy wody....
Jesteś fotoreporterem Gazety Wyborczej w samym środku tej przerażającej katastrofy.
Próbujesz zrobić jak najbardziej oddające grozę zdjęcia...
Sytuacja jest niemal beznadziejna.
Wokół ciebie znikają domy, ludzie walczą z żywiołem...
Potęga natury w całym jej okrucieństwie ... porywa wszystko na jej drodze.

Nagle widzisz mężczyznę prowadzącego terenówkę... który walczy rozpaczliwie, wygląda jakoś znajomo... I rozpoznajesz go: to
Prezydent Kaczyński! Ale widzisz, ze szalejąca powódź zaraz go porwie - ostatecznie...
Masz dwie możliwości - uratować go albo zrobić zdjęcie twojego życia!
Ocalić mu życie albo zrobić zdjęcie, za które na pewno zgarniesz Pulitzera!
Zdjęcie, które przedstawia śmierć jednego z najważniejszych ludzi w Polsce...

A teraz pytanie:

NA MACIE CZY NA BŁYSZCZĄCYM???

Do góry