reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Wiolan mocz u mnie nie przejdzie...ale dzięki za radę z tym kwaśnym smakiem
wypraktykowalam to jak agata miala problemy.. wtedy grane były ilości torowe mandarynek (bo lubi bardzo) i znikaly.... ale warunek tez taki ze zadnych slodyczy... bo po slodkim nastepuje wzrost grzybów chorobotwórczych..
estragon
mamusia synusia:P
Potrafimy, z jedzeniem gorzej, bo musze latac z lyzeczka, ale wczoraj sam sie ubral wlasciwie od stop do glow, tzn skarpety, podkoszulek, spodenki i sandalki i wszytsko bylo dobrze zalozone, ale ta umiejetnosc mamy od kilku miesiecy opanowanaWitam i pozdrawiam
Ciekawa jestem jak jest u Waszych dzieciaczków z umiejętnościami typu, samodzielne ubieranie się, jedzenie itd.
Aureolcia my uzywamy elmexu, ale Karolek ładnie wypluwa paste
strega
Fanka BB :)
andziak... moj je sam i to nawet widelcem i nozem ...ale to nie moja zasluga..jest dzieckiem zlobkowym wiec tam sie nauczyl.
Zankomicie sie rozbiera sam .... z ubieraniem gorzej .... ale skarpetki i buty sam zalozy. spodnie , bluzki i nierozpinane bluzy sprawiaja troche trudnosci
Zankomicie sie rozbiera sam .... z ubieraniem gorzej .... ale skarpetki i buty sam zalozy. spodnie , bluzki i nierozpinane bluzy sprawiaja troche trudnosci
Samodzielnie je, ubierac sam sie nie chce, za to rozbiera sie bardzo szybko, najchetnie caly czas latalby bez majtekWitam i pozdrawiam
Ciekawa jestem jak jest u Waszych dzieciaczków z umiejętnościami typu, samodzielne ubieranie się, jedzenie itd.
od poczatku elmex 1-6 ma mala zawartosc fluoru, stomatolog tez nam ja polecala :-)laski jakie macie pasty dla dzieci?? bo my dalej myjemu nenedentem bez fluoru, można juz kupić jakąś pastę z fluorem?
A! Pasty nie wypluwa, ale ja nakladam wielkosci ziarnka grochu to nie umrze od tego :-)
wiolan
PODWÓJNA MAMA
o tak,. rozbieramy sie w try miga, szybciej niz mama zdazy dojsc.. agata ubiera buty, nawet dobrze... ale spodnie najlepiej jej wychodza... obie nogi jedną nogawką...
aureolcia, dzieciaki juz potrzebuja fluoru na zabki.. elmex moim zdaniem jest idealny, choc WELEDA tez ma fajne naturalne pasty dla dzieci... aaaaaaa u nas odkąd Agata zaczela pluc pastę to chętnie myje ząbki.. wczesniej trzeba było ubezwlasnawalniać gadzine...
aureolcia, dzieciaki juz potrzebuja fluoru na zabki.. elmex moim zdaniem jest idealny, choc WELEDA tez ma fajne naturalne pasty dla dzieci... aaaaaaa u nas odkąd Agata zaczela pluc pastę to chętnie myje ząbki.. wczesniej trzeba było ubezwlasnawalniać gadzine...
reklama
Majowa_Mama
Fanka BB :)
laski jakie macie pasty dla dzieci?? bo my dalej myjemu nenedentem bez fluoru, można juz kupić jakąś pastę z fluorem?
U nas elmex i lacalut - naprzemiennie. Pasty raczej nie wypluwa.