reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
Witam i pozdrawiam
Ciekawa jestem jak jest u Waszych dzieciaczków z umiejętnościami typu, samodzielne ubieranie się, jedzenie itd.

Witam i pozdrawiam
Ciekawa jestem jak jest u Waszych dzieciaczków z umiejętnościami typu, samodzielne ubieranie się, jedzenie itd.
Potrafimy:tak:, z jedzeniem gorzej, bo musze latac z lyzeczka, ale wczoraj sam sie ubral wlasciwie od stop do glow, tzn skarpety, podkoszulek, spodenki i sandalki i wszytsko bylo dobrze zalozone, ale ta umiejetnosc mamy od kilku miesiecy opanowana

Aureolcia my uzywamy elmexu, ale Karolek ładnie wypluwa paste:)

andziak... moj je sam i to nawet widelcem i nozem ...ale to nie moja zasluga..jest dzieckiem zlobkowym wiec tam sie nauczyl.
Zankomicie sie rozbiera sam .... z ubieraniem gorzej .... ale skarpetki i buty sam zalozy. spodnie , bluzki i nierozpinane bluzy sprawiaja troche trudnosci

Witam i pozdrawiam
Samodzielnie je, ubierac sam sie nie chce, za to rozbiera sie bardzo szybko, najchetnie caly czas latalby bez majtek :-p
laski jakie macie pasty dla dzieci?? bo my dalej myjemu nenedentem bez fluoru, można juz kupić jakąś pastę z fluorem?
od poczatku elmex 1-6 ma mala zawartosc fluoru, stomatolog tez nam ja polecala :-)
A! Pasty nie wypluwa, ale ja nakladam wielkosci ziarnka grochu to nie umrze od tego :-)

o tak,. rozbieramy sie w try miga, szybciej niz mama zdazy dojsc..:-D agata ubiera buty, nawet dobrze... ale spodnie najlepiej jej wychodza...:-D obie nogi jedną nogawką...:-D

aureolcia, dzieciaki juz potrzebuja fluoru na zabki.. elmex moim zdaniem jest idealny, choc WELEDA tez ma fajne naturalne pasty dla dzieci... aaaaaaa u nas odkąd Agata zaczela pluc pastę to chętnie myje ząbki.. wczesniej trzeba było ubezwlasnawalniać gadzine...

reklama
Do góry