reklama
estragon
mamusia synusia:P
hmmm, u mnie na razie cisza, tzn przychodnia mnie jeszcze sanepidem nie szczuje:d Dostałam na razie dwa zawiadomienia, coby się zgłosic.
Jak byłam na wsi, to obiło mi się coś o uszy, że mają zmieniac prawo i nakładac kary pieniężne na rodziców i jednak zmuszac do szczepień. Nie wiem dokładnie o co chodziło, bo widziałam tylko jakąś migawkę w tv, a później zapomniałam oglądnąc program. Wiecie coś na ten temat??
asia.k
Fanka BB :)
No nie jeszcze my!!!!!Cypek też gryzie ale jedynie swoją siostrę jak go zaczyna denerwować.
To widzę, że chyba tylko my jeszcze nie chodzimy samodzielnie, mimo tego jednego samodzielnie wykonanego kroczka tydzień temu, Cypek na razie więcej kroczków nie chce wykonać.
N
nataliak
Gość
estragon jesli o link chodzi to bardziej chodzilo mi o to ze ta dziewczyna moze cos wiarygodnego powiedziec nt szkodliwosci szczepien, to tak dla tych ktorzy bezkrytycznie wierza lekarzom ze szczepienia sa bezpieczne. a co do zmian na gorsze to to sa tylko spekulacje, najprawdopodobniej w koncu dolaczymy do bardziej cywilizowanych krajow w ktorych rodzice maja pelne prawo decydowac o tym czy chca szczepic swoje dzieci czy nie.
estragon
mamusia synusia:P
tak, tak czytałamestragon jesli o link chodzi to bardziej chodzilo mi o to ze ta dziewczyna moze cos wiarygodnego powiedziec nt szkodliwosci szczepien, to tak dla tych ktorzy bezkrytycznie wierza lekarzom ze szczepienia sa bezpieczne. a co do zmian na gorsze to to sa tylko spekulacje, najprawdopodobniej w koncu dolaczymy do bardziej cywilizowanych krajow w ktorych rodzice maja pelne prawo decydowac o tym czy chca szczepic swoje dzieci czy nie.
mam nadzieję, że nic się nie zmieni w tej kwestii i nie okaże się, że za parę miesięcy będę musiała dziecko szpikowac wszystkimi zaległymi szczepionkami na raz:///
wampi
..::..::..::..
No nie jeszcze my!!!!!
Dobrze wiedzieć, że nie jesteśmy sami ;-)
katagorka20
Fanka BB :)
podobno maja być kary za brak szczepień tak mowili w Tv chyba grzywna 200zł...nie wiem dokladnie
reklama
malina29
Mama debiutująca
tak się zastanawiam, czy skoro dałam 1. dawkę rotarixa czy warto rezygnować z kolejnych?.. bo szczerze mówiąc coraz więcej czytam o tych szczepionkach i jestem coraz bardziej przerażona... a przykład jednej z naszych majówek naprawdę mną wstrząsnął :-/