Agnieszka77
Fanka BB :)
krewetka wg mnie to alergia pokarmowa (szczególnie śluz w kupce na to wskazuje).Może być uczulona na mleko lub inne pokarmy,a nawet gluten.Nadia miała te same/podobne objawy,szczególnie boleści brzuszka w nocy,wybudzanie się z krzykiem,wzdęcia,zaparcia itp.Oczywiście muszą zrobić inne badania,żeby wykluczyć np.robaki.Podejrzewam,że jak nic nie wykryją,to skierują do szpitala na szczegółowe badania.Najlepiej jednak udać się do gastroenterologa,on wtedy pokieruje i zadecyduje co dalej.
Alergia pokarmowa jest okropna,to nie tylko wykwity skórne,ale właśnie boleści brzuszka,zaparcia,biegunki,niespokojność w nocy (właśnie przez te boleści).Uczulone pokarmy mogą uszkadzać jelita i narządy wewnętrzne:-(Nadia przed każdym jedzeniem musi brać tabletkę "odczulającą",u nas w Polsce niedostępne i sprowadzałam z Włoch (na receptę),bo na dużo pokarmów jest uczulona,ostatnio wysypało ją po soji
Alergia pokarmowa jest okropna,to nie tylko wykwity skórne,ale właśnie boleści brzuszka,zaparcia,biegunki,niespokojność w nocy (właśnie przez te boleści).Uczulone pokarmy mogą uszkadzać jelita i narządy wewnętrzne:-(Nadia przed każdym jedzeniem musi brać tabletkę "odczulającą",u nas w Polsce niedostępne i sprowadzałam z Włoch (na receptę),bo na dużo pokarmów jest uczulona,ostatnio wysypało ją po soji