estragon
mamusia synusia:P
chyba taki dzień, bo Karol też spał dzisiaj 4 godzinya mnie ktos podmienil dziecko, bo wiekszosc dnia przespała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba taki dzień, bo Karol też spał dzisiaj 4 godzinya mnie ktos podmienil dziecko, bo wiekszosc dnia przespała
ja gdzieś czytałam że wysypka może pojawić się w nocy i po kliku godzinach zniknąć dlatego rodzice często nie widzą że to 3dniówkaBez wysypki ??? :0!
my mamy obserwować jak nie bedzie do jutra wysypki tzn ze zapalenie gardł idzie....bo cos tam nie halo....ale taka temperatura od gardła? no nie wiem....zobaczymy...
Witajcie.......czy u kogoś juz pojawiła się trzydniówka,,,,,zdaje sie, ze my ja mamy zobaczymy czy będzie wysypka. Masakra jak na razie, temperatura temperatura i temperatura......najwyzsza nad ranem 3/4 dnia Lena umeczona...
a mnie ktos podmienil dziecko, bo wiekszosc dnia przespała
krewetka, witaj w klubie.
Jasiek obudził się 5 minut temu, a zasnął o 12.30!!!!! Prawie 4,5 godziny!!!!
chyba taki dzień, bo Karol też spał dzisiaj 4 godziny