reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
Bez wysypki ??? :0!

my mamy obserwować jak nie bedzie do jutra wysypki tzn ze zapalenie gardł idzie....bo cos tam nie halo....ale taka temperatura od gardła? no nie wiem....zobaczymy...
ja gdzieś czytałam że wysypka może pojawić się w nocy i po kliku godzinach zniknąć dlatego rodzice często nie widzą że to 3dniówka

Witajcie.......czy u kogoś juz pojawiła się trzydniówka,,,,,zdaje sie, ze my ja mamy zobaczymy czy będzie wysypka. Masakra jak na razie, temperatura temperatura i temperatura......najwyzsza nad ranem :( 3/4 dnia Lena umeczona...

Zosia miała trzydniówke ale temp byla max 38 a potem wysypka taka grudkowo-plamista ,zeszła po ok 2dniach

a mnie ktos podmienil dziecko, bo wiekszosc dnia przespała :szok:

krewetka, witaj w klubie.
Jasiek obudził się 5 minut temu, a zasnął o 12.30!!!!! Prawie 4,5 godziny!!!!

chyba taki dzień, bo Karol też spał dzisiaj 4 godziny

o matko jak ja wam zazdroszcze
moja od kilku dni spi godzine z hakiem,hak taki z tych krotszych:baffled:
4 godziny to taki bonus,ze zyc nie umierac:happy2:

Mój miał dzień do spania 15 maja, akurat dobrze się złożyło, bo mieliśmy komunię córci. Obudził się jak przyjechał chrzestny czyli tak koło 9, jak wychodziliśmy koło 11 do kościoła zdrzemnął się troszkę i jak wróciliśmy koło 13 z mszy, to zasnął na dłużej. Później obudził się dopiero po 18 jak już goście wychodzili, a koło 21 już zasnął na noc. Wiedział chłopak kiedy ma dać luzu ;)

Mateusz zapewnil mi nocne atrakcje.....rzyganko przez sen... juz tez spalam wiec cudem uslyszalam, bo nie bylo specjalnych glosnych odglosow...zwrocil cala kolacje...a taka pyszna byla cukienie z ricotta i kaszka wielozbozowa. Prawdopodobnie zakaszlal...bo cos kaszle i mu sie zwrocilo. Wszystko poszlo w lozeczko na 2 razy. Podejrzewam,ze tez to moglo byc od tego ,ze jadl dosc pozno wczoraj, bo o 19.30, moze tez za duzo, bo wtrabil cala miche a pozniej wariowal przy zasypianiu. Zasnal o 21, ale wiercil sie strasznie, bo pewnie kolacja mu sie nie ulezala ...no i zwrot nastapil. Mam nadziej,ze to to. Tak szybko jak zwrocil tak go przberalam, umylam i znowu zasnal....pociagnal do 4.40 i obudzil go glooooood...wtrabil 180 mleka disanal bez laktozy...ale o 7.30 juz doprawil normalnym modyfikowanym z musli i zwrotow nie bylo..wiec mam nadziej,ze to jednarazowy incydent. dzisiaj w zlobku maja tez wizyte pediatry wiec jak cos nie tak z nim to mi powiedza…

Ostatnia edycja:
reklama
a w szpitalu przy wymiotach kazali mi podawac disanal......wody nie chcial pic w nocy..ewidentnie byl glodny..ale nie chcialam ryzykowac kolejnej zmiany poscieli, bo nie wiedzialm czy to przypadkowe czy znowu go cos bierze....zwrotow nie bylo wiec po 3h dalam juz normalne codzienne sniadanie czyli mleko z musli...wiec ten disanal byl tak w razie W.

Do góry