reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

Witam wieczorową porą:-)
Czasu otatnio na nic nie mam, dużo czasu spędzamy na dworze, bo pogoda cudna. Wiosna...:sorry:aż chce się życ:tak:
Zdrówka dla Nadusi i Mateuszka oraz innych chorowitków!!:-)

reklama
Nikita jestem pod wrażeniem Twojej pamięci :-)
Nikosia ciemiączko niestety dalej stoi w miejscu i miał robione badania krwi w tym kierunku. Pediatra devikapu nie przepisał twierdząc że to wszystko to samo :baffled: Pytałam też neurologa o ciemiączko, który powiedział aby być spokojnym bo ma jeszcze czas na zrośnięcie się. cóż zobacze co powiedzą winiki. Mam nadzieje że wiosną dzięki słoneczku coś ruszy do przodu

Nikita jestem pod wrażeniem Twojej pamięci :-)
Nikosia ciemiączko niestety dalej stoi w miejscu i miał robione badania krwi w tym kierunku. Pediatra devikapu nie przepisał twierdząc że to wszystko to samo :baffled: Pytałam też neurologa o ciemiączko, który powiedział aby być spokojnym bo ma jeszcze czas na zrośnięcie się. cóż zobacze co powiedzą winiki. Mam nadzieje że wiosną dzięki słoneczku coś ruszy do przodu
Witamina może i taka sama, ale pewnie jakoś inaczej to robią skoro u nas devikap pomógł a vigantol nie. Jeśli wyniki wyjda ok to się uprzyj na ten devikap, powiedz że tamta witamina Ci się skończyła albo rozbiła i teraz chcesz tą.

czesc wlasnie wrocilam od pulmonologa zapalenie spojowek u Marcela na tle alergicznym dostal skierowanie na badanie Ing a blizniaki maja astme oskrzelowa:-(

moze ktoras z was orientuje sie jak ma sie astma do zasilku opiekunczego

czesc wlasnie wrocilam od pulmonologa zapalenie spojowek u Marcela na tle alergicznym dostal skierowanie na badanie Ing a blizniaki maja astme oskrzelowa:-(

moze ktoras z was orientuje sie jak ma sie astma do zasilku opiekunczego
ojj, wydaje mi się, że ciężko będzie
najpierw musisz miec zaświadczenie od alergologa, że przypadek jest ciężki i dzieci wymagają twojej opieki, a później standardowo- komisja i lekarz-orzecznik decyduje czy należy ci się zasiłek pielęgnacyjny

ja miałam astmę oskrzelową, nabawiłam się bardzo szybko jak zamieszkaliśmy na wsi w domu, gdzie był grzyb, ale też wyleczyłam w ciągu 2 lat (mam nadzieję, że wyleczyłam, bo nie byłam na kontroli, bo zaszłam w ciąże)

kurcze u nich to juz 5 lat trwa najpierw tylko alergia teraz juz astma i nie u alergologa tylko u pulmonologa sie lecza i wiecznie na sterydach 300 zł mnie miesiecznie to kosztuje

asia.k spróbuj, pokseruj kartę od rodzinnego i od alergologa, pogadaj;) z pediatrą, żeby wystawiła zaświadczenie, że dzieci potrzebują opieki i może się uda. Moja znajoma starała się o taki zasiłek, ale jej się nie udało, z tym, że u jej syna leczenie nie trwało tak długo.

estragon najgorsze jest to ze Maly identycznie kaszle jak blizniaki za maly jest na testy skorne ale pewnie Ing cos tam wykarze boje sie zeby nie mial tez juz astmy bo jego alergie lekarze czesto traktuja jak zapalenie pluc

reklama
Do góry