reklama
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Nikita jestem pod wrażeniem Twojej pamięci :-)
Nikosia ciemiączko niestety dalej stoi w miejscu i miał robione badania krwi w tym kierunku. Pediatra devikapu nie przepisał twierdząc że to wszystko to samo Pytałam też neurologa o ciemiączko, który powiedział aby być spokojnym bo ma jeszcze czas na zrośnięcie się. cóż zobacze co powiedzą winiki. Mam nadzieje że wiosną dzięki słoneczku coś ruszy do przodu
Nikosia ciemiączko niestety dalej stoi w miejscu i miał robione badania krwi w tym kierunku. Pediatra devikapu nie przepisał twierdząc że to wszystko to samo Pytałam też neurologa o ciemiączko, który powiedział aby być spokojnym bo ma jeszcze czas na zrośnięcie się. cóż zobacze co powiedzą winiki. Mam nadzieje że wiosną dzięki słoneczku coś ruszy do przodu
agulam
Fanka BB :)
inhaluje malego berodualem i odczekuje 15 minut i robie inhalacje z pulmicortu
aha.Moja Ola tyle by nie wytrzymala,Wiki tez pewnie nie
Witamina może i taka sama, ale pewnie jakoś inaczej to robią skoro u nas devikap pomógł a vigantol nie. Jeśli wyniki wyjda ok to się uprzyj na ten devikap, powiedz że tamta witamina Ci się skończyła albo rozbiła i teraz chcesz tą.Nikita jestem pod wrażeniem Twojej pamięci :-)
asia.k
czesc wlasnie wrocilam od pulmonologa zapalenie spojowek u Marcela na tle alergicznym dostal skierowanie na badanie Ing a blizniaki maja astme oskrzelowa:-(
moze ktoras z was orientuje sie jak ma sie astma do zasilku opiekunczego
estragon
mamusia synusia:P
ojj, wydaje mi się, że ciężko będzieczesc wlasnie wrocilam od pulmonologa zapalenie spojowek u Marcela na tle alergicznym dostal skierowanie na badanie Ing a blizniaki maja astme oskrzelowa:-(
najpierw musisz miec zaświadczenie od alergologa, że przypadek jest ciężki i dzieci wymagają twojej opieki, a później standardowo- komisja i lekarz-orzecznik decyduje czy należy ci się zasiłek pielęgnacyjny
ja miałam astmę oskrzelową, nabawiłam się bardzo szybko jak zamieszkaliśmy na wsi w domu, gdzie był grzyb, ale też wyleczyłam w ciągu 2 lat (mam nadzieję, że wyleczyłam, bo nie byłam na kontroli, bo zaszłam w ciąże)
asia.k
kurcze u nich to juz 5 lat trwa najpierw tylko alergia teraz juz astma i nie u alergologa tylko u pulmonologa sie lecza i wiecznie na sterydach 300 zł mnie miesiecznie to kosztuje
estragon
mamusia synusia:P
asia.k spróbuj, pokseruj kartę od rodzinnego i od alergologa, pogadaj z pediatrą, żeby wystawiła zaświadczenie, że dzieci potrzebują opieki i może się uda. Moja znajoma starała się o taki zasiłek, ale jej się nie udało, z tym, że u jej syna leczenie nie trwało tak długo.
asia.k
estragon najgorsze jest to ze Maly identycznie kaszle jak blizniaki za maly jest na testy skorne ale pewnie Ing cos tam wykarze boje sie zeby nie mial tez juz astmy bo jego alergie lekarze czesto traktuja jak zapalenie pluc
reklama
katagorka20
wiecie mierzylismy wczoraj Gabrysie i urosła nam ladnie ma 83cm