reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

Ja to u Lili auwazylam jakies 4 miesiace temu i od tego czasu, natluszczam codziennie, nie ma zmiany ani w przod ani w tyl :sorry: Jak to u was wyglada?, u nas zrosniecie ma ok 3mm dlugosci. Trzymam kciuki i powodzenia, warto troche zaczekac z hormonami zwlaszcza ze doczytalam ze nie ma problemu przy oddawaniu moczu.

reklama
ja smaruję od wczoraj i wydaje mi się być minimalnie lepiej. ale sklejenie jest całkowite... nie wiem którędy mocz wypływa, ale udaje jej sie zrobic siku, więc jest ok. nam ginekolog powiedziała, że po kilku dniach wszystko ma wrócić do normy. troche mi się wierzyc nie chce, ale zobaczymy. za tydzień kontrola i wtedy zdecydujemy czy zaczynamy z hormonami, czy jest postęp i kontynuujemy dotychczasowa strategię.

mam nadzieje ze sie uda, jestem bardzo ciekawa rezultatow:tak:. Nam lekarz jeszcze mowil ze gdyby zaczelo zarastac moze dojsc do tzw refluksu w ukladzie moczowym i jest zwiekszone ryzyko zakazenia drog moczowych, wiec mamy zalecone badanie moczu standardowo raz w miesiacu.

afi pytałam znajomych o przypadłość, którą ma Jagódka.. więc u nich sprawan wglądała bardziej poważnie bo bez ingerencji ginekologa się nie obyło :/ w zaleceniach mieli smarowanie linmagiem i bezwzględny zakaz używania chusteczek nawilżających.. teraz wszystko jest już oki ;)

Nicky sobie tez dzwieki w karuzeli przelacza:tak:
i nie moze zrozumiec,ze jak majstruje przy karuzeli to musi sie trzymac.pare razy juz ta niewiedze przyplacila niezlym zderzeniem ze szczebelkami.
dzisiaj bylo to samo z lala.tuli lale jedna reka,a za chwile dwoma.no i guz na czole:sorry2:

mój dziec zaczął zapuszczac sie w inne rejony niż pokój, a jak to robi? bo nie raczkujemy......siedząc ciagnie kuper po sliskiej podłodze albo przyjmuje pozycje do raczkowania i raczkami ciagnie reszte... ale jaka zadowolona fiu fiu......przedpokój ubóstwia :)

mój dziec zaczął zapuszczac sie w inne rejony niż pokój, a jak to robi? bo nie raczkujemy......siedząc ciagnie kuper po sliskiej podłodze albo przyjmuje pozycje do raczkowania i raczkami ciagnie reszte... ale jaka zadowolona fiu fiu......przedpokój ubóstwia :)
toć to raczkowanie......

a nasza smiga jak perszing.. i sie do tego mega chichra jak jej sie zabrania... a jak jej kacper przed nosem pokoj zamyka to siada i ma minkę kota szrekowego.. albo wyje na maksa... aby caly blok ją usłyszał.....

reklama
Do góry