reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

swoją drogą to jest dziwne jak patrzę na wasze maluchy i porównuję moje dziecko do nich, od większości dzieciaczków jest starszy, a chyba w rozwoju ruchowym umie najmniej, chociaż ostatnio lekarka podczas wizyty w poradni rehabilitacyjnej powiedziała, że dogonił rówieśników pod tym względem.
Moje dziecko tylko leży i robi obroty na brzuch i z powrotem i na tym koniec, ale jest też malutki w porównaniu do waszych dzieci (wygląda jak czteromiesięczniak) i może to jest clue...???
Jak oglądam zdjęcia, to wasze dzieci wydają się takie wielkie!

reklama
hehe bo ty się pytałaś czy tak można czy nie ;-)
więc dla Was też gratulacje ;-)
idę obejrzeć foto
to jak się zalić to ja też, że nikt moich filmików nie ogląda hyhyh

aga obejrzałam rano, bardzo się Tomusiem zachwyciłam ale napisać już nie zdążyłam bo Rumburak wstał ;-) Słodki spryciulek z Niego.

Generalnie i grupowo przepraszam, że ostatnio komplementów w grupie nie wpisuje ale oglądam wszystko jak tylko mam chwilkę :-)

a moje dziecko pluje-'wydyma' wargi, wystawia jezyk i dawaj;-) a jak mowie nie wolno to sie smieje.. no i gadula z niego mala:-Da poza tym len..

u nas z gadania to tylko y y i e e jak coś chce to krzyczy eee, eee a jak chce, żeby go pochwalić to krzyczy takim grubym głosem YY, YY :-D
a tak to nic nie gada ;-)

afi brawa dla Jagódki:-)

szkoda ze nam nikt nie pogratulowal:-( my od przedwczoraj stoimy, w grupie foto.
Gratulacje:tak:
hehe bo ty się pytałaś czy tak można czy nie ;-)
więc dla Was też gratulacje ;-)
idę obejrzeć foto
to jak się zalić to ja też, że nikt moich filmików nie ogląda hyhyh
ogladam:tak:, Tomus swietnie sobie radzi:tak:
u nas z gadania to tylko y y i e e jak coś chce to krzyczy eee, eee a jak chce, żeby go pochwalić to krzyczy takim grubym głosem YY, YY :-D
a tak to nic nie gada ;-)
u mojej Mai była faza najpierw na "ma-ma" potem "ba-ba" a ostatnio cały wieczór mówiła;-) "ta-ta":-D juz nie wspomne ze ciagle pluje i rpbi tak smiesznie "ciiiiiiiiiiiiiii":szok::-D
Jagoda sama wstaje :szok:

zaraz wrzucę filmik do grupy :tak:
GRATULACJE:)

gratulacje dla wszystkich Maluszków!!!

u nas od wczoraj ostre gadulenie - aju, gigu, ajaj, lelele...ja się chichram cały czas bo prześmiesznie to brzmi!!

reklama
Estragon moja obraca sie tylko na brzuch wiec nie jestes osamotniona.
bylismy w poradni bo spanikowalam i wszystko gra.
Nataliak co to jest clou:confused:

Do góry