reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
to Lila waży tyle co Karolciu:)
u nas ba ba było już ze 3 tygodnie temu przerabiane, a mamamama jest od baaardzo dawna jak płacze i jest mu źle:)

my też dzisiaj po wizycie, Antek waży 7500g czyli przez 2 miesiące przybrał tylko 800g... maławo więc mamy skierowanie na badanie moczu ale może poprostu taki jego urok
no i w związku z lenistwem syneczka skierowanie do neurologa dziecięcego, Asia gdzie chodziliście do neurologa?

no to my również po wizycie...mały jest zdrowy, został zaszczepiony, więc mamy do ukończenia 1 roku spokój ze szczepieniami...ufff.
Mój książę waży 8100kg:) Nie wiem jaki jest długi bo go nie zmierzyli:/ (sama potem zmierzę jak wstanie:))
Na razie jest spokojny i pogodny, zobaczymy jak wieczorem i noc, mam nadzieję że tak jak do tej pory obejdzie się bez gorączki.

Dziewczyny czy Wam także jest ciężko ubrać/przewinąć/nakarmić maluszka?
Ledwo zdejmę Lence pieluchę ona ciach i juz na brzuchu leży albo z jedzeniem... zje parę łyżeczek i jakby ją to nudziło bo zaraz sobie znajdzie coś ciekawego co natychmiast musi dotknąć...
Czasem wręcz się z nią muszę siłować;-)

reklama
byłam dzis u lekarza i zważyłam przy okazji Lilke, wazy 6800, przez 3 tyg przybrała tylko 100g :(

od wczoraj gada: ba-ba i ma-ma, oczywiście jeszcze nie świadomie ale fajnie to usłyszeć :)
Nie dostaliście skierowania na żadne badania?
Lence jeszcze "dada" doszło;)

I do tego z Wikim byłam u laryngologa wczoraj i badał mu krtan:szok: ale był krzyk:szok:
Jak wygląda takie badanie?

Do góry