reklama
N
nataliak
Gość
afi sprobuj podac jagodzie herbatke jablkowa albo rumiankowa.
u nas po mleczku hipp plus uregulowalo sie na tyle ze sa dwie a czasem nawet trzy kupy dziennie!
u nas po mleczku hipp plus uregulowalo sie na tyle ze sa dwie a czasem nawet trzy kupy dziennie!
N
nataliak
Gość
jabluszka nie proponowalam bo afi jeszcze nie chce podawac ale tez pomaga, zdaje sie ze agnieszka77 dostala od lekarza zalecenie karmienia jabluszkiem jak nadia miala problemy z kupka.
jak długo można czekać na kupę, a kiedy trzeba podać czopek glicerynowy? Ostatnia kupka była w piątek ok. 12:00... :/ Nie ma stękania ani bąków. Dziecko pogodne jak zwykle. Żadnych objawów... ? :/
to po co chcesz podwać skoro dziecko pogodne i nie ma żadnych objawów?
ja podałam po 6 dniach, ale młody stękał i poplakiwał, a jak jest wszystko ok, to nie daję, daj może herbatkę rumiankową- o il Twoja ją wpije..
U Prezesa mega kupacz po kiwi u mnie na kolację - polecam ;-)
u nas kiwi nie działało, jabłko zjedzone przeze mnie też nie, nawet otręby granulowane ze śliwką nie pomogły...
po prostu czekałam, a jak widać taka natura mojego synka,bo robi kupacza raz w tygodniu
reklama
u nas kiwi nie działało, jabłko zjedzone przeze mnie też nie, nawet otręby granulowane ze śliwką nie pomogły...
po prostu czekałam, a jak widać taka natura mojego synka,bo robi kupacza raz w tygodniu
zlotego srodka nie ma
u nas po rumianku straszna sraka wiec nie dostaje, po zjedzeniu przeze mnie kilku śliwek suszonych miał boleści i okropne bąki. Jabłka na niego nie działają też.