reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

jak długo można czekać na kupę, a kiedy trzeba podać czopek glicerynowy? Ostatnia kupka była w piątek ok. 12:00... :/ Nie ma stękania ani bąków. Dziecko pogodne jak zwykle. Żadnych objawów... ? :/

reklama
chyba 5 dni, generalnie ja podawałam po 4, ale to i tak nic dało, a kupka sama się pojawiła :D po 5 dniach, też nie było bólu brzuszka czy jakichkolwiek innych dolegliwości

afi sprobuj podac jagodzie herbatke jablkowa albo rumiankowa.

u nas po mleczku hipp plus uregulowalo sie na tyle ze sa dwie a czasem nawet trzy kupy dziennie!

jabluszka nie proponowalam bo afi jeszcze nie chce podawac ale tez pomaga, zdaje sie ze agnieszka77 dostala od lekarza zalecenie karmienia jabluszkiem jak nadia miala problemy z kupka.

jak długo można czekać na kupę, a kiedy trzeba podać czopek glicerynowy? Ostatnia kupka była w piątek ok. 12:00... :/ Nie ma stękania ani bąków. Dziecko pogodne jak zwykle. Żadnych objawów... ? :/

to po co chcesz podwać skoro dziecko pogodne i nie ma żadnych objawów?
ja podałam po 6 dniach, ale młody stękał i poplakiwał, a jak jest wszystko ok, to nie daję, daj może herbatkę rumiankową- o il Twoja ją wpije..

dzięki dziewczyny :) jak mała się obudzi to podam jej herbatkę jabłko-melisa i zobaczymy. będę obserwować, poczekam do jutra i wtedy będę się martwić co dalej.

reklama
u nas kiwi nie działało, jabłko zjedzone przeze mnie też nie, nawet otręby granulowane ze śliwką nie pomogły...
po prostu czekałam, a jak widać taka natura mojego synka,bo robi kupacza raz w tygodniu

zlotego srodka nie ma ;)
u nas po rumianku straszna sraka wiec nie dostaje, po zjedzeniu przeze mnie kilku śliwek suszonych miał boleści i okropne bąki. Jabłka na niego nie działają też.

Do góry