reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

komi nie mam pojęcia co??
nic z czekoladą już nie jem, ja normalnie sie załatwiam,
chyba ze jest faktycznie jak w tym linku od Oleśki, że od razu trawi , hmmm
więc czemu tak stęka??

reklama
jezeli maluch normalnie oddaje gazy,nie prezy sie nie steka itp to kupka i co 14 dni uwazana jest za ok,ale jezeli np steka tak jak twoj,widac ze gazy oddaje z jakas sila,ze cos tam nie tak wtedy bym sie zastanawiala co moze to powodowac moze nabial????????????

sprubuj tak jak julienx wyeliminowac ze swej diety nabial,i poobserwuj z pare dni,tydzien,dwa jak bedzie zachowywal sie maly,moze dlatego tak ma,

nie wiem, czy będę potrafiła, bo ja raczej z nabiałowców, mięsa to potrafię długo nie jeść, ale jogurt chociaż raz na 2 dni muszę

no wlasnie ja tak samo i taki problem mialam z krystiankiem,i poporstu przeszlam na mieszanke Bebilon Pepti i dzieciak od razu mi sie zmienil,nie bylam w stanie odstawic nabialu w 1000% a teraz patrze ze i u Damianka chyba zaczyna byc podobnie:-(

u nas kupa juz dzis byla. nawet trzy! zadzialalo wiejskie powietrze i obylo sie bez rumianku ;P no i nie bylo jednak zatwardzenia.
a jutro mamy szczepienie. w sumie nie wiadomo czy na pewno bo zamulilismy i nie wzielismy karty szczepien z poprzedniej przychodni. malz jutro rano po nia pojedzie ale mozliwe ze tamta przychodnia bedzie czynna dopiero po poludniu i trzeba bedzie wszystko przelozyc. wtedy sie na pewno wsciekne bo specjalnie wzial sobie wolne zeby byc ze mna i leniuszkiem w domu w razie gdyby cos bylo nie tak po szczepieniu.
przy okazji wizyty u pediatry pewnie okaze sie ze nasze dziecko ma asymetrie ulozeniowa i obnizone napiecie miesniowe i dostaniemy skierowanie do okulisty i neurologa, zobaczycie...

reklama
ale powaznie... juz wiem czemu nie chce glowki podnosic: jak ja poloze na brzuszku to uklada glowke na prawa strone i nie moze z tej pozycji jej przekrecic. jak jej zablokuje przekrecanie glowki w prawo to w lewo nie umie i podnosi glowke. jak lezy na pleckach to tak dziwnie przekrzywia glowe rowniez na ta sama strone. to w kwestii asymetrii. a napiecie miesniowe... coz... co troche widze kolejne dziecko w jej wieku albo ciut mlodsze i jest kolosalna roznica. no i oczka znowu lzawia i ropieja.

Do góry