reklama
jezeli maluch normalnie oddaje gazy,nie prezy sie nie steka itp to kupka i co 14 dni uwazana jest za ok,ale jezeli np steka tak jak twoj,widac ze gazy oddaje z jakas sila,ze cos tam nie tak wtedy bym sie zastanawiala co moze to powodowac moze nabial????????????
no wlasnie ja tak samo i taki problem mialam z krystiankiem,i poporstu przeszlam na mieszanke Bebilon Pepti i dzieciak od razu mi sie zmienil,nie bylam w stanie odstawic nabialu w 1000% a teraz patrze ze i u Damianka chyba zaczyna byc podobnie:-(
N
nataliak
Gość
u nas kupa juz dzis byla. nawet trzy! zadzialalo wiejskie powietrze i obylo sie bez rumianku ;P no i nie bylo jednak zatwardzenia.
a jutro mamy szczepienie. w sumie nie wiadomo czy na pewno bo zamulilismy i nie wzielismy karty szczepien z poprzedniej przychodni. malz jutro rano po nia pojedzie ale mozliwe ze tamta przychodnia bedzie czynna dopiero po poludniu i trzeba bedzie wszystko przelozyc. wtedy sie na pewno wsciekne bo specjalnie wzial sobie wolne zeby byc ze mna i leniuszkiem w domu w razie gdyby cos bylo nie tak po szczepieniu.
przy okazji wizyty u pediatry pewnie okaze sie ze nasze dziecko ma asymetrie ulozeniowa i obnizone napiecie miesniowe i dostaniemy skierowanie do okulisty i neurologa, zobaczycie...
a jutro mamy szczepienie. w sumie nie wiadomo czy na pewno bo zamulilismy i nie wzielismy karty szczepien z poprzedniej przychodni. malz jutro rano po nia pojedzie ale mozliwe ze tamta przychodnia bedzie czynna dopiero po poludniu i trzeba bedzie wszystko przelozyc. wtedy sie na pewno wsciekne bo specjalnie wzial sobie wolne zeby byc ze mna i leniuszkiem w domu w razie gdyby cos bylo nie tak po szczepieniu.
przy okazji wizyty u pediatry pewnie okaze sie ze nasze dziecko ma asymetrie ulozeniowa i obnizone napiecie miesniowe i dostaniemy skierowanie do okulisty i neurologa, zobaczycie...
a dla mamy recepte na nerwosol i okulary ;-Pprzy okazji wizyty u pediatry pewnie okaze sie ze nasze dziecko ma asymetrie ulozeniowa i obnizone napiecie miesniowe i dostaniemy skierowanie do okulisty i neurologa, zobaczycie...
reklama
N
nataliak
Gość
ale powaznie... juz wiem czemu nie chce glowki podnosic: jak ja poloze na brzuszku to uklada glowke na prawa strone i nie moze z tej pozycji jej przekrecic. jak jej zablokuje przekrecanie glowki w prawo to w lewo nie umie i podnosi glowke. jak lezy na pleckach to tak dziwnie przekrzywia glowe rowniez na ta sama strone. to w kwestii asymetrii. a napiecie miesniowe... coz... co troche widze kolejne dziecko w jej wieku albo ciut mlodsze i jest kolosalna roznica. no i oczka znowu lzawia i ropieja.