A my dziś idziemy na usg brzuszka,trochę się denerwuję,ale mam nadzieję wszystko będzie ok.Dam znać po wizycie.
Agnieszka trzymam kciuki, aby było dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A my dziś idziemy na usg brzuszka,trochę się denerwuję,ale mam nadzieję wszystko będzie ok.Dam znać po wizycie.
jestem wsciekła
byłam z małym znów u lekarza bo nadal ma na ciałku taka wysypke
a dzis jeszcze oprocz tego dostał czerwona szyjke i po szyjka
a ta lekarz nic mowi ze tak moze byc i kazała mi smarowac alantanem plus i bepantolem
ma tez szorstka skóre na uszach i tez mam tym smarowac myslałam ze da mi skierowanie do dermatologa a tu nic
a moze któras z was ma podobna sytułacje
goraczki przy tyum nie ma jest radosny jak zawsze sama nie wiem co mam o tym mysklec
troche sie martwie bo juz tydzien ten stan sie utrzymuje![]()
Jesteśmy po usg.Na szczęscie z brzuszkiem wszystko ok.Wszystkie narządy w porządku.Ale całe jelita są bardzo mocno zagazowane:-( Kolka na całego.Lekarz rozłożył ręce i powiedział,że trzeba czekać aż przejdzie...:-(Ale chociaż wiem ,że narządy w brzuszku są zdrowe.