lenkaa*
Fanka BB :)
madziamadzia od boboticu to my zaczęliśmy walkę z kolkami ale nie pomagał wogóle, skończyło się na sab simplexie i ten od biedy pomaga, ale czasem zdarzy się taka akcja jak wczoraj i wtedy to nic nie pomoże, bo ta wczorajsza kolka to była wywołana głównie stanem emocjonalnym dziecka, zmęczeniem, szczepieniem, alergią i wymieszaniem modyfikowanego mleka z naturalnym (czasem to powoduje kolki).
a ten proszek troisty to wygląda ciekawie opis, ale nie wiem czy jeszcze jest w sprzedaży, poszukam, bo widzę że można go stosować doraźnie, nie trzeba zapobiegawczo wlewać w dziecko specyfiku. Ja już wymiękam z tymi lekami dla Jaśka on bierze sab simplex, debridat, biogaję, wit. k i tyle ma flaszek do zaliczenia w ciągu dnia że ja już zaczynam się gubić...
a ten proszek troisty to wygląda ciekawie opis, ale nie wiem czy jeszcze jest w sprzedaży, poszukam, bo widzę że można go stosować doraźnie, nie trzeba zapobiegawczo wlewać w dziecko specyfiku. Ja już wymiękam z tymi lekami dla Jaśka on bierze sab simplex, debridat, biogaję, wit. k i tyle ma flaszek do zaliczenia w ciągu dnia że ja już zaczynam się gubić...
Ostatnia edycja: