reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Asia - niestety cena szalona..., ja zamawiałam w doz po 10 szt. wychodziło mi taniej....;-), nie chciałam już kombinować z szukaniem czegoś odpowiedniego dla Gośki.. zresztą ja mogę mieć mniej ciuchów, ale .. dziecku dam co wg mnie najlepsze;-)

Moja przyjaciółka ma synka 4 miesiące i miała problemy z brzuszkiem i zaczela dawać enfamil. I było super :) tylko ta cena.. ale wiadomo dla dziecka wszytsko :)
ale poleciłam jej tego HIPPA - bo wiem że ma skład prawie identyczny i ma te LCPUFA (a to bardzo ważne) i Kajetanek przyjał to mleczko bez problemu - kupki robi i mamusia BARDZO zadowolona :) a cena połowe taka.. :)

A moze potrzebuje gestsze mleko?? Marcel pije tez te bebiko 3R ale ja dodaje jeszcze do tego 2 miarki kaszki [miarki takie jak od tego mleka] i nie jest za geste. normalnie idzie przez smoka. Moze dla niej to mleko jest za cienki i pije duzo a potem jej sie dzwiga bo za duzo w żołądku jest....

Zauważyłam u Patryka na zębach jakiś nalot.Od dziąseł ciemniejsze.:zawstydzona/y:Ja nie wiem od czego to. Czy to możliwe,że od anrtybiotyków ??Idę dziś mu kupić szczoteczkę do zębów ,bo używaliśmy tego na palec.

Brudne pewnie. Ostatnio się wystraszyłam, jak za dwiema jedynkami zobaczyłam czarne coś:szok:umyłyśmy i już po problemie :tak:

Młoda ma taki głos z delikatną chrypką. Właściwie od tak miesiąca, ale najpierw miała katar i myślałam że od tego. Ale kataru dawno nie ma a chrypka została...macie jakieś pomysły? Chyba muszę przejść się do lekarki, ale nie wiem czy do zdrowych czy do chorych.

reklama
Brudne pewnie. Ostatnio się wystraszyłam, jak za dwiema jedynkami zobaczyłam czarne coś:szok:umyłyśmy i już po problemie :tak:

Młoda ma taki głos z delikatną chrypką. Właściwie od tak miesiąca, ale najpierw miała katar i myślałam że od tego. Ale kataru dawno nie ma a chrypka została...macie jakieś pomysły? Chyba muszę przejść się do lekarki, ale nie wiem czy do zdrowych czy do chorych.

Idz do zdrowych, no chrypka nikogo nie zarazi nie heheh

Do góry