reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

dziewcznyki spokojnie ;] ;] nie czepiajmy sie słówek bo czasem piszac nie piszemy dokladnie wsyztskiego <szczególnie ja gubię słowa ;) >
;P

pozatym Paweł mleka nie pije juz dostaje tylko kasze z produktów dla "maluchów" kiedy zrobilam manne na mleku "normalnym" i pił nie odczulam zadnej roznicy w jedzeniu tego i np "bebiko" ;]

ja mam nan 2ar do oddania :( i nei mam komu moze wy macie jakies znajome czy cps ??

reklama
hehehe Kasiula to starosc bo do niedawna mogłam pić mleko, gotowane, niegotowane itd a od jakiegos czasu kawa z mlekiem nie robi mi dobrze na zołądek, mam wzdęcia itd. To kiszki mi sie postarzały!!! :) Wczesniej tego nie miałam:)

Ale dyskusje :)

A dziewczyny próbowałyście melka HIPP - moja Hania nigdy nie piła mleka modyfikowanego - ale słyszałam że HIPP jest bardzo dobry, najmniej słodki ze wszystkich i dobrze przyswajany przez dzieci. Jak ktoś ma problemy z brzuszkiem to z probiotykiem a jak ne to ten zwykły. :)

No właśnie. Rozglądałam się za mlekiem innym i nie było żadnych 3 AR, znalazlam Bebilon z probiotykami 3 i moze ten kupić? Albo coś innego z probiotykami? Pomoże na te wymioty i cofanie się, czy te probiotyki to pic na wodę?

MOże spróbuj ten hipp - jeden jest z probiotykiem + prebiotykiem. Tylko trzeba uwazac nie podawać go odrazu za duzo, bo moze wywołaś biegunke u niektórych dzieci. NAjlepiej podawać go na przemian z tym drugim HIPP BIO.

Ja słyszałam o nim same dobre rzeczy, Jest bardzo podobny do enfamil - tylko dużo tańszy.

reklama
Ja mam Enfamil od ... lat :-D, zaczęła Hanka i tak do tej pory... Gocha go też pochłania... ja jeszcze od czasu do czasu próbuję przemycić.. Candii 3 jest już płynne i na kakao wg mnie super ;-)

Do góry