basia0389
Zaciekawiona BB
Ilona dla Twojej małej dobre byłyby wizyty w grocie solnej,poza pobytem nad morzemżyczę zdrówka dla waszych pociech
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ilona, inhalator super sprawa! Moj Alan i jego starszy brat tez co jakis czas maja zapalenia oskrzeli i poczatkowe pluc(maluszek, starszak nie), i ostatnio inhalator nas poratowal. Poprosilam sama nasza dr o specjalny roztwor do inhalacji(dodaje sie go soli fizjologicznej) i bylo dobrze. Na recepte kosztuje ok 4zl, bez recepty ok 80zl...Acha, i nasza dr powiedziala, ze takim maluszkom mozna juz stawiac banki! Ostatnio zalecialo je mojemu 3latkowi ktory od pazdziernika comiesiac ma zapalenie pluc, no i po postawieniu baniek w marcu do dzisiaj jest zdrowy!!! Jak chcesz to wieczorkiem napisze Ci nazwe trgo srodka do inhalacji-bo teraz nie pamietam a mam go schowanego w sypialni a wlasnie Alan zasnal...
.... Jak chcesz to wieczorkiem napisze Ci nazwe trgo srodka do inhalacji-bo teraz nie pamietam a mam go schowanego w sypialni a wlasnie Alan zasnal...
Dobre, hehehehe, niestety pewnie niedlugo wstanie ... to podam szybciejty to masz sobie dobrze jak on spi do kolacji
(...)
ty to masz sobie dobrze jak on spi do kolacji
moj wlasnie spi w chuscie, jakis marudny drugi dzien iten odrywajacy sie ciagle kaszel (((
ilona biedactwo duzo zdrowka zycze i moze tym razem szpital was ominie
Przed weekendem majowym pisalasmy o inhalatorach. Ja kupilam w aptece za 160zl i jestem zadowolona. Na ceneo widzialam, ze sa po ok 130-140zl te same. Plus przesylka.Mam nadzieje ... Jutro zamówie prawdopodobnie inhalator , chyba ze znajde w aptece jakis dobry i w przystepnej cenie. Mam tez tube do wziewnych lekow wrazie gdyby byly potrzebne. Bede walczyc tak dlugo jak sie da.
Ilona, ten srodek to PULMICORT zawiesina do inhlacji z nebulizatora. 20pojemnikow po 2ml. 0,25mg/ml. Poproscie dr o recepte na to, bo bez recepty u nas w tanszej aptece kosztuje 89,63zl, a na recepte tak jak pisalam ok 4zl.