reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

mhm, stąd wiedziałam o czym piszesz, bo mnie też to uderzyło ;-)

na początku pomyślałam że jestem jakaś zacofana matka, że już dawno pownien smigać na hustawce, przecież jest jednym z najstarszych na forum :p ale rozumiem że niektóre dzieci już siadają...

reklama
Dziewczyny czy słyszałyście o tym, ze z niemowlakiem do 1 roku nie zaleca się wyjazdu nad morze zewzględu na dość dużą dawkę jodu??????????????? Mój maż taką wiadomość przyniósł mi wczoraj od znajomych......oni oczywiscie polecają mazury...każda kwoczka sój ogonek chwali????

Bzdura chyba. Ja wychowana na plazy, Julia tez i zdrowe jestesmy. Jod jest bardzo dobry dla dzieci czesto chorujacych na zapalenia gornych drog oddechowych i alergikow. Wrecz zalecaja jezdzenie z takimi dziecmi nad morze. Nawet z konca Pl.

Moje malenstwo znowu chore ;-( Miesiac temu lezalysmy w szpitalu na zapalenie oskrzeli. Jeju boje sie ze znowu trafimy do szpitala. Dostalysmy leki, mam nadzieje ze bedzie poprawa. Trzymajcie kciki

Pawełek zachorował .... tylko sama juz nei wiem co sie dzieje :| bylismy w szpitalu na ip ale podobno w tym szpitalu to wszytskich klade wiec lekarz oczywiscie ze Pawła połozy ... ale nie zgodzilam sie po pierwsze ze wsyztskich klada a po drugie w obcym miescie ... :|
lekarz przepisał antybiotyk i do inhalacji ze niby oskrzela ... yh ... bosh ... chyba nasz pobyt u siostry skróci sie i bedziemy wracac do domu i pojdziemy do naszej lekarki ... najgorze to jest to ze nie wiadomo co robic ... :( dodam ze Paweł kaszle choc nei wiele troche slychac jak rzezi pozatym apetyt i humor bez zmian czyli ok ... :| doła łapie powoli ... :(

Biedne Pawełki :((((((
u nas tez kaszel, taki glosny odrywajacy sie
Kasiula, a zadzwon do swojej lekarki, albo podeslij kogos do niej i niech powie co mysli o tym antybiotyku i diagnozie lekarza obcego co? Bo jesli to faktycznie oskrzela to moze lepiej go nie ciagnac w podroz do domu. No i niech lekarz pawelka powie co mysli o hospitalizacji, mysle ze rozmowa ze swoim lekarzem kasiu cie uspokoji

Zdrowka kochane zdrowka.

Nie wiem o jakich hustawkach mowicie. My cos takiego HUŚTAWKA DZIECIĘCA SWING II - Firmy Tako (1010321861) - Aukcje internetowe Allegro Jest tam regulowane oparcie - Joasia siedzi w niej super, ale ona juz dosc dlugo sama siedzi. W krzeselku jej jeszcze nie sadzam - mimo ze tam tez regulowane oparcie ale zle tam siedzi i gibie sie na boki.

witam:)
ja z takim pytankiem co może oznaczać ciągnięcie się za ucho ??moja mała dość często ciągnie prawe ucho i nie wiem z czym to może być związane:)

A my w międzyczasie nabawiłyśmy sie aktywnego gronkowca :-( Objawia sie to "wędrującymi" swędzącymi plamami na całym ciałku. Dostałyśmy maść ale to jest tak że jedne plamy schodzą a nowe się pojawiają. Podobno po prostu dzieci z AZS są bardzo podatne i juz.
Na dodatek wysypało ją teraz na karku - tak zupełnie inaczej... jakby potówki ale nega zaognione... Jutro umówione jestesmy do lekarza...
Wszystko jest super tylko z ta skórą mamy wiecznie problemy...:baffled:

reklama
No i mamy zapalenie oskrzeli!!!!!!!!!!!!!!!! Znowu!!! Miesiac temu lezala w szpitalu :wściekła/y::wściekła/y: Musze zaopatrzyc sie jak najszybciej w inhalator, kupie chyba ten co ma Kilolek bo cena jest hmm przystepna jak na inhalator:-D:szok:

Dziunka zapraszasz do siebie nad morze wszystkie zakatarzone malenstwa i te z alergia, zeby oddychaly świeżym powietrzem?? Albo chociaz przeslij kurierem troche jodu hehe

Ostatnia edycja:
Do góry