reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Popieram zdanie Jacka, zostałaś po prostu poinformowana o najgorszej możliwości bo taki jest obowiązek lekarzy. No i bardzo dobrze że zostaliście w domu, do szpitala zawsze można wrócić.
Trzymam kciuki za dobre wyniki, przytulam mocno Was a Haniulkę całuję w uszko!!!

Ana trzymam kciuki za was , na pewno wszystko będzie dobrze.
Ja pewnie poszłabym do drugiego lekarza na weryfikację tej diagnozy. Co do szpitali nie mam zdania, slyszalam tylko, ze na Niklanskiej są tragiczne warunki. Myz Alą bylysmy z ZUM w Bielańskim i tam był luksus tylko większosc lekarzy młoda bardzo. Ala akurat byla pod opieka dr Bełżeckiej, starszej lekarki, ale generalnie to młodzi rezydenci.

Wiecie jak trudno się gdziekolwiek dziś dodzwonić, by się umówić na jakąkolwiek wizytę? Chciałam dodzwonić się do przychodni przyszpitalnej na niekłańskiej - ciągle zajęte. Gdzie indziej terminy za 2 - 3 tyg., umówiliśmy się prywatnie na środę, bo mieliśmy tak zrobić, by zobaczył to spec , mamy spotkanie z otolaryngologiem. Zobaczymy co powie, dziś mam inny pogląd na tą całą sytuację, możliwe, że najgorszy scenariusz nam przedstawili, bo... ona założyła, że to przewlekłe zapalenie ucha, zobaczyła zaczerwieniony ten sutek guziczny czy jak to się zwie, dziś ucho wg mnie jest naturalnego koloru, sutek też ... oczywiście cały czas mamy na nią ogląd i oceniamy ;-)

reklama
Ana, kilku otolaryngologów jest wLIM w Mariocie. Ja tam chodze z Alą do dr Pasternaka, jak pierwszy raz szłam to udało mi się dostac w ciagu 2 dni, ale to byl chyba fuks...

Do góry