reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Dzięki dziewczynki :)
Jej się tu nawet podoba, na sali mamy super warunki - jeszcze dwoje małych dzieciaczków, każda mama ma sofkę do spania wiec mogę spać z Alą.
Tylko nuda straszna bo nie możemy wychodzić z sali, zeby nic innego nie podłapać.

reklama
Agrafka o rety :O
Trzymamy i my za was kciuki, duzo sily i wytrwalosci.

Ja myslalam już wczoraj że my też wylądujemy w szpitalu grrrrrrrrrrrr.

Biedne te dzieci. Jeszcze raz duzo, duzo zdrowa!!!!!!!!!!!

Agrafka tak myślałam o was ze pewnie w szpitalu leżycie. Najwazniejsze zeby Alicja szybko doszła do siebie, zdrówka.

Agrafka duuuzo zdrówka dla Córci!! :) Gdzie lezycie?

Dziunka ja nie wiem skąd te powiedzenie ze leczony katar trwa tydzien a nieleczony 7 dni ;p U Oliska zawsze trwa 2 tygodnie! Leczony czy nieleczony. Wiec to powiedzenie się nie sprawdza, przynajmniej u nas. Ja sama mam roznie 5 dni a ciągnie się do 2 tygodni.

Agrafka duuuzo zdrówka dla Córci!! :) Gdzie lezycie?

Dziunka ja nie wiem skąd te powiedzenie ze leczony katar trwa tydzien a nieleczony 7 dni ;p U Oliska zawsze trwa 2 tygodnie! Leczony czy nieleczony. Wiec to powiedzenie się nie sprawdza, przynajmniej u nas. Ja sama mam roznie 5 dni a ciągnie się do 2 tygodni.

Bo w tym powiedzeniu nie chodzi o ilosc dni, tylko o ta ze katar sam musi przejsc, a leki w tym nie pomoga

Agrafka - trzymcie się ciepło... oby było tylko lepiej.
Innym szybkiego powrotu do zdrowia i prośba wielka do pogody - niech się określi...

Dokładnie tak jest z katarem :) dobrze być pod opieką lekarza , ale wielokrotnie sparwdziłam, ze katar nieleczony i leczony trwa tyle samo:)

cyt.anawawke i prośba wielka do pogody - niech się określi..

Anawawaka kocham Cie :)

reklama
Do góry