reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
dziunka dzieki ale zawsze jakis strach jest:( Wiem, ze bedzie dobrze (i tylko tak mysle, bo to w sumie nic straszneg) ale zawsze jakies obawy są...

polaa nie martw się moj Kuba mial tomografie w znieczuleniu ogólnym. Pospal sobie kilka godzin i tyle. Obudził sie nieco kolowaty ale raz dwa doszedl do siebie. Na pewno duzo mu nie dadzą, bo skoro może smao peknąc to zapewne zabieg prościutki (tak myslę) po wszystkim Cię z nim posadzą i będziesz patrzyla jak spokojnie śpi. Tak sobie o tym myśl i będzie dobrze

tak zabieg prościutki :) bałam się tego uspania wlasnie ale mnie pocieszyłaś ;)
w piątek sie dowiem wszystkiego dokladnie. Zobaczymy...

Kilolku trzymam kciuki za małego jadka/ niejadka :) tak po cichu :)
Polaa zobaczysz , ze młodemu ten zabieg wyjdzie tylko na dobre !!! ale rozumiem , ze stres jest..

martolinka wiem ze wyjdzie na dobre;) bedzie mógl wyciagac spokojnie caly jezyczek ;)
chociaz do tej pory naprawde to mu nie przeszkadzalo wcale ani Go nie bolalo na szczescie;) myslalamzeby nawet to zostawic w spokoju ale jednak musimy dla jego dobra, zeby czasem nie seplenił ;)

martolinka wiem ze wyjdzie na dobre;) bedzie mógl wyciagac spokojnie caly jezyczek ;)
chociaz do tej pory naprawde to mu nie przeszkadzalo wcale ani Go nie bolalo na szczescie;) myslalamzeby nawet to zostawic w spokoju ale jednak musimy dla jego dobra, zeby czasem nie seplenił ;)
pola trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze - ale rozumiem że się denerwujesz.
Zabieg prościutki ale bardzo ważny, mam kolegę któremu tego nie zrobiono w dzieciństwie i ma straszną wadę wymowy - w szkole miał przerąbane..

agrafka no wlasnie tylko i wylacznie dlatego chce to zrobic:tak: w jedzeniu mu absolutnie nie przeszkadza ale boimy sie co bedzie z mową. A ten kolega w doroslym zyciu sobie sam tego nie zrobil? Wtedy podobno wystarczy miejscowe znieczulenie (tak na necie czytalam) i duzo osob to robi w pozniejszym wieku bo sa tacy szczesciarze, ze w mowie im to nie przeszkadza ani nic ale nie wiadomo co by bylo z Kuba wiec lepiej to zrobic teraz:tak:

agrafka no wlasnie tylko i wylacznie dlatego chce to zrobic:tak: w jedzeniu mu absolutnie nie przeszkadza ale boimy sie co bedzie z mową. A ten kolega w doroslym zyciu sobie sam tego nie zrobil? Wtedy podobno wystarczy miejscowe znieczulenie (tak na necie czytalam) i duzo osob to robi w pozniejszym wieku bo sa tacy szczesciarze, ze w mowie im to nie przeszkadza ani nic ale nie wiadomo co by bylo z Kuba wiec lepiej to zrobic teraz:tak:

Wiesz co, nie wiem - nigdy go nie pytałam :) U niego to po prostu widać, ze jak mówi to ma język unieruchomiony w dużym stopniu. Przypuszczam, że gdyby sobie to teraz zrobił to musiałby się od nowa uczyć mówić ;)

reklama
wszystko mozliwe ;) to mial chlopak pecha :(
a ja mialam nadzieje, ze Kubie to kurde peknie bo wszystko na to wskazywalo bo lekko to trzymalo ten jezyczek a teraz, nie popusci nic:/ no trudno, trzeba zrobic zabieg i nie ma gadania;) przynajmniej bede miala pewność, ze bedzie normalnie mowil a tak to bylaby wielka niewiadoma i jeszcze kiedyś moglby miec do mnie o to pretensje albo cos, roznie bywa...

Do góry