reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
widzisz moj ulewa przy kazdej pozycji, ale sprobuje z ta podusia...
no zobacz jak lekko glowa bedzie do gory to moze mniej uleje ... to pokarm cofajacy sie bo jeszcze dzieci nie maja w pełni wykształconego ukladu trawiennego ... nie denerwuj sie tylko bo dziecko odczuwam jak u mnie uleje to maz odrazu o jejjjjjjjjj i dziecko w szoku ;] a jak przy mnie to wezme wytre cos powiem i nie zwraca uwagi ... przejdzie ...

tylko skad wiedziec czy jest głodny czy chce do cyca przez ten ból brzuszka....

Spróbuj dać smoczka. Jeżeli tylko chce ssać to daj smoczka i przytul do piersi.
Jezeli bedzie glodny to wypluje i dasz mu piers.

Mamulica, długo Twój Kubuś miał te ceglaste plamki? Moja ma16 dni i martwię się o nią..,. Ma je codziennie, ale zazwyczaj raz dziennie.

Klaudzia, są takie poduszki do łóżeczka, które zapobiegają zaksztuszeniu się. Mają kształt trójkąta.

Klaudzia, są takie poduszki do łóżeczka, które zapobiegają zaksztuszeniu się. Mają kształt trójkąta.

poszukam dzis... wlasnie sie karmimy i pojedziemy do sklepu, bo pieluch nam jeszcze brakuje i sliniakow a jest sliczna pogoda wiec malemu nie zaszkodzi a moze troszke bardziej pozytecznie spedzimy dzien....

reklama
Dziewczyny, czy Wasze Maleństwa podczas snu wydają takie dziwne odgłosy:eek::eek::eek::eek: tzn kwilą, stękają........Ja się martwię a mój mąż żartuje, że Eli wydaje z siebie dzwięki jak w Egzorcyście:eek::eek::eek:

Do góry