reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Moj maluch tfu tfu odpukac nie ma wiekszych kolek... ale tez mial problemy z zatwardzeniami.
dzis dziadek bawil sie z wnuczkiem i robil z nim "cwiczenia" do zartow- prostowal i zginal nozki jak maly lezal mu na kolanach i przytrzymywal w takich pozycjach przez chwilke zeby sprawdzic malego "sile" w nogach... nie minelo 5 min od tego "masazu" a jak maly walnal kupke tak autentycznie po pachy!!!! a odglos tej ze wychodzacej kupy bylo slychac w drugim pokoju po 15 min poszla nastepna rownie "glosna i intensywna"
Takze dziewczyny mysle ze cwiczenia tez moga pomoc!
dzis dziadek bawil sie z wnuczkiem i robil z nim "cwiczenia" do zartow- prostowal i zginal nozki jak maly lezal mu na kolanach i przytrzymywal w takich pozycjach przez chwilke zeby sprawdzic malego "sile" w nogach... nie minelo 5 min od tego "masazu" a jak maly walnal kupke tak autentycznie po pachy!!!! a odglos tej ze wychodzacej kupy bylo slychac w drugim pokoju po 15 min poszla nastepna rownie "glosna i intensywna"
Takze dziewczyny mysle ze cwiczenia tez moga pomoc!
katrenki
Fanka BB :)
klaudzia wiem, ze nie na temat ale chyba tez sobie taki odchudzajacy suwak sombinuje
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
klaudzia wiem, ze nie na temat ale chyba tez sobie taki odchudzajacy suwak sombinuje
skombinuj skombinuj bo motywuje!!! hehe wkoncu nie mozna patrzec wciaz na tta sama cyfre narazie dalam do wagi spzred ciazy ale pozniej dam pewnie jeszcze jeden na kolejne 7 kg narazie i tak juz wysoko sobie ustawilam poprzeczke
Moje maleństwo po jedzeniu marudzi, płacze , macha raczkami i nogami . Czasami robi sie czerwona i puszcza baki. Nie wiem co jej jest. Bo przeciez ma sucho, jest najedzona itd . Zastanawiam sie czy to kolka czy jakas alergia na mleko. Dodam ze mala dostaje cycka (coraz rzadziej) + bebiko 1
Jak myślicie??
Jak myślicie??
kilolek
podwójna listopadowa mama
a odbekuje dobrze?Moje maleństwo po jedzeniu marudzi, płacze , macha raczkami i nogami . Czasami robi sie czerwona i puszcza baki. Nie wiem co jej jest. Bo przeciez ma sucho, jest najedzona itd . Zastanawiam sie czy to kolka czy jakas alergia na mleko. Dodam ze mala dostaje cycka (coraz rzadziej) + bebiko 1
Jak myślicie??
klaudzia co do cwiczen i masazu brzuszka to nam tez pomagaja...
po wczorajszym intensywnym dniu i wieczorze noc przebiegła bez wiekszego krzyku tylko raz sie przebudził i zaczal płakac ale połozyłam go wyzej (głowa na podusi0 i przestał...wstawał co 2,5-3 godzin wiec normalnie...za to teraz tez podobna sytuacja troche pojekuje ale spi mysle ze znowu kupa,dlatego jem sniadanko i sprawdzam co u Was bo nie wiem kiedy dzis wejde moze wieczorem...
po wczorajszym intensywnym dniu i wieczorze noc przebiegła bez wiekszego krzyku tylko raz sie przebudził i zaczal płakac ale połozyłam go wyzej (głowa na podusi0 i przestał...wstawał co 2,5-3 godzin wiec normalnie...za to teraz tez podobna sytuacja troche pojekuje ale spi mysle ze znowu kupa,dlatego jem sniadanko i sprawdzam co u Was bo nie wiem kiedy dzis wejde moze wieczorem...
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Dziewczyny co robic? Moj syn wymiotuje praktycznie po kazdym karmieniu... i to juz nie jest tylko ulewanie, przynajmniej tak mi sie wydaje.... powinnam isc z tym do lekarza? ja nie zdaze go podniesc do odbicia a mleko leci juz na kazda strone, w nocy jak spi i budzi sie na kolejne karmienie to polowa spiochow jest poprostu mokra... :---( martwie sie strasznie....
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
mowisz wymiotuje? a moze ulewa mlekiem takim twarozkiem jakby? to przetrawione mleko i tez ulewanieDziewczyny co robic? Moj syn wymiotuje praktycznie po kazdym karmieniu... i to juz nie jest tylko ulewanie, przynajmniej tak mi sie wydaje.... powinnam isc z tym do lekarza? ja nie zdaze go podniesc do odbicia a mleko leci juz na kazda strone, w nocy jak spi i budzi sie na kolejne karmienie to polowa spiochow jest poprostu mokra... :---( martwie sie strasznie....
reklama
Dziewczyny co robic? Moj syn wymiotuje praktycznie po kazdym karmieniu... i to juz nie jest tylko ulewanie, przynajmniej tak mi sie wydaje.... powinnam isc z tym do lekarza? ja nie zdaze go podniesc do odbicia a mleko leci juz na kazda strone, w nocy jak spi i budzi sie na kolejne karmienie to polowa spiochow jest poprostu mokra... :---( martwie sie strasznie....
jeśłi ulewa aż tak bardzo, to ja bym pokazała pediatrze... pewnie to nic złego, ale z takim maluszkiem lepiej dmuchać na zimne
Podziel się: