reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

teraz na szczęście nie mamy problemów z kolkami (jak na razie) ale Kubie pomagał Infacol + masaż. Bez recepty.

reklama
Moj maluch tfu tfu odpukac nie ma wiekszych kolek... ale tez mial problemy z zatwardzeniami.
dzis dziadek bawil sie z wnuczkiem i robil z nim "cwiczenia" do zartow- prostowal i zginal nozki jak maly lezal mu na kolanach i przytrzymywal w takich pozycjach przez chwilke zeby sprawdzic malego "sile" w nogach... nie minelo 5 min od tego "masazu" a jak maly walnal kupke tak autentycznie po pachy!!!! a odglos tej ze wychodzacej kupy bylo slychac w drugim pokoju :-D po 15 min poszla nastepna rownie "glosna i intensywna"

Takze dziewczyny mysle ze cwiczenia tez moga pomoc!

klaudzia wiem, ze nie na temat ale chyba tez sobie taki odchudzajacy suwak sombinuje:tak::-D

skombinuj skombinuj bo motywuje!!! hehe wkoncu nie mozna patrzec wciaz na tta sama cyfre :) narazie dalam do wagi spzred ciazy ale pozniej dam pewnie jeszcze jeden na kolejne 7 kg :-D narazie i tak juz wysoko sobie ustawilam poprzeczke:tak:

Moje maleństwo po jedzeniu marudzi, płacze , macha raczkami i nogami . Czasami robi sie czerwona i puszcza baki. Nie wiem co jej jest. Bo przeciez ma sucho, jest najedzona itd . Zastanawiam sie czy to kolka czy jakas alergia na mleko. Dodam ze mala dostaje cycka (coraz rzadziej) + bebiko 1
Jak myślicie??

Moje maleństwo po jedzeniu marudzi, płacze , macha raczkami i nogami . Czasami robi sie czerwona i puszcza baki. Nie wiem co jej jest. Bo przeciez ma sucho, jest najedzona itd . Zastanawiam sie czy to kolka czy jakas alergia na mleko. Dodam ze mala dostaje cycka (coraz rzadziej) + bebiko 1
Jak myślicie??
a odbekuje dobrze?

klaudzia co do cwiczen i masazu brzuszka to nam tez pomagaja...

po wczorajszym intensywnym dniu i wieczorze noc przebiegła bez wiekszego krzyku tylko raz sie przebudził i zaczal płakac ale połozyłam go wyzej (głowa na podusi0 i przestał...wstawał co 2,5-3 godzin wiec normalnie...za to teraz tez podobna sytuacja troche pojekuje ale spi mysle ze znowu kupa,dlatego jem sniadanko i sprawdzam co u Was bo nie wiem kiedy dzis wejde moze wieczorem...

Dziewczyny co robic? Moj syn wymiotuje praktycznie po kazdym karmieniu... i to juz nie jest tylko ulewanie, przynajmniej tak mi sie wydaje.... powinnam isc z tym do lekarza? ja nie zdaze go podniesc do odbicia a mleko leci juz na kazda strone, w nocy jak spi i budzi sie na kolejne karmienie to polowa spiochow jest poprostu mokra... :-:)-:)-( martwie sie strasznie....

Dziewczyny co robic? Moj syn wymiotuje praktycznie po kazdym karmieniu... i to juz nie jest tylko ulewanie, przynajmniej tak mi sie wydaje.... powinnam isc z tym do lekarza? ja nie zdaze go podniesc do odbicia a mleko leci juz na kazda strone, w nocy jak spi i budzi sie na kolejne karmienie to polowa spiochow jest poprostu mokra... :-:)-:)-( martwie sie strasznie....
mowisz wymiotuje? a moze ulewa mlekiem takim twarozkiem jakby? to przetrawione mleko i tez ulewanie

reklama

jeśłi ulewa aż tak bardzo, to ja bym pokazała pediatrze... pewnie to nic złego, ale z takim maluszkiem lepiej dmuchać na zimne:tak:

Do góry