reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

moze to głupie ale nie przejmuje sie tym a nawet po cichu sie ciesze ... Pawełek bedzi enosił aparat a pozniej na "stare lata" bedzie mial sliczne prościutkie ząbki:) jeszcze mamusia nazbiera pieniazków na wybielanie to wogole te zeby beda przyciągały kazda panne :D:D: mowie wam ;-)

reklama
moze to głupie ale nie przejmuje sie tym a nawet po cichu sie ciesze ... Pawełek bedzi enosił aparat a pozniej na "stare lata" bedzie mial sliczne prościutkie ząbki:) jeszcze mamusia nazbiera pieniazków na wybielanie to wogole te zeby beda przyciągały kazda panne :D:D: mowie wam ;-)

a czy krzywe mleczaki zawsze oznaczaja krzywe stałe?? hm.....

u pawla jest tak ze jedynki sa ok a dwójki troche krzywe mowi ze mało prawdopodobne ze sie wyprostują bo szpara moze zejsc całkowicie

Alicja też ma jedynki górne z wielką szparą,dwójki trochę krzywe, ale są prześliczne :)

Ja to szczerze mówiąc cieszę się z tej szpary bo ja miałam malutkie ściśnięte mleczaki i jak zaczęły mi rosnąc stałe to od samego początku się nie mieściły. Wyrastały mi stałe nad mlecznymi i do 2 klasy liceum miałam kły jak wampir. Na szczęście wtedy rodzice fundnęli mi aparat stały :D do którego musiałam mieć wyrwane 3 zdrowe zęby trzonowe na dole i na górze żeby jakoś się wszystko zmieściło i wyrównało.

Także mam nadzieje, że ta szpara między jedynkami wróży że Alicja nie będzie miała za małej szczęki :)

Dziewczyny poradzicie mi. Mała ma zapalenie oskrzeli, nie ma goraczki. Jest już lepiej ale zdrowa nie jest. Musze isc na zakupy i do lekarza po masc i tu pytanie: czy jej nie zaszkodze jak wyjdziemy na dwór?? Jak leżałyśmy w szpitalu na zapalenie oskrzeli to chodzace dzieci wychodziły na dwór. No ale to był kwiecien. Pogode mamy ładna , świeci slonce, nie wieje chyba.

No musze leciec po pampersy bo tylko 2 mi zostały:zawstydzona/y: i maść na dupke dla malej bo już sie zaczyna odparzać. Poza tym do garnka nie mam co włożyc :zawstydzona/y: - od piatku w domu siedzimy.
Ubiore jej chyba kombinezon już - co?? Nosicie juz kombinezony??

Ilonko ja bym jej nie przegrzewała, ubierz normalnie i idź. Powietrze dobrze robi na zapalenia górnych dróg oddechowych. Wyjścia na dwór są zalecane, chyba że występuje gorączka.

reklama
Do góry