mamulica
Fanka BB :)
Pewnie wirusówka jakaś, biegunkę ma?
nie ma biegunki :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie wirusówka jakaś, biegunkę ma?
bronię się przed tym ostrym dyzurem, bo oni tacy oslabieni a to wiele godzin czekania. ostatnio były przed nami 3 osoby a zeszło się 6 godzin. Oczywiscie byłam przygotowana, ze w razie goraczki jadę od razu ale jak nie gorączkuja to wolalam im tego oszczędzić (ostatnio wlasnie siedzieliśmy przez 6 godzin obok dziewczynkki,która jak sie potem okaząlo miala rota)O, matko. Ja to bym poszła do innego lekarza. Albo nawet dzisiaj uderzyłabym na pogotowie, a nuż zbada ktoś na oddziale dziecięcym.
Myślałam o czopku, A nalegał, ale w końcu nie dałam...
Była znowu kiepska noc, dziąsła wyraźnie rozpulchnione....
bronię się przed tym ostrym dyzurem, bo oni tacy oslabieni a to wiele godzin czekania. ostatnio były przed nami 3 osoby a zeszło się 6 godzin. Oczywiscie byłam przygotowana, ze w razie goraczki jadę od razu ale jak nie gorączkuja to wolalam im tego oszczędzić (ostatnio wlasnie siedzieliśmy przez 6 godzin obok dziewczynkki,która jak sie potem okaząlo miala rota)
Skoro tak radzicie to pójdę z samego rana,mozę mnie nie wyrzucą... w ciagu tygodnia bylam już 3 razy
My po 3-dniowce...jednak. Uff.
Kilolek, trzymaj siie dzielna kobitko i zdrowka dla chlopakow.
Kilolek lepiej nie czekaj tylko idz, jak widac masz dobra intuicjetrzymam kciuki
Agrafka jak mała???
Dziunka oby bylo lepiej
Ula i jak Twoj skarb?![]()
U nas maskara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaczęło się niespodziewanie................
do gorączki doszły chlustające potworne wymioty:--
-(... Teraz zasnął... Nie wiem co to:-(...
.................Skoro tak radzicie to pójdę z samego rana,mozę mnie nie wyrzucą... w ciagu tygodnia bylam już 3 razy
U nas wszystko przeminęło z wiatrem ;D................
............Najgorsze to smarowanie dziąseł, kiedyś bez zębów leciało się po całej górze i dole a teraz jeden smarowany na górze, drugi na górze, na dole, drugi na dole i jeszcze jak ugryzie hehehehehe Podczas smarowania wydaje takie dźwięki ze wyraźnie widać ze mu się podoba ;D
zapalenie oskrzelikilolek i jak po wizycie??
Ula a moze to jest masochista![]()