xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Moj synus tez ulewa bardzo od 2 dni... i od 2 dni nie zrobil kupki :-( martwi mnie to strasznie bo masaze brzuszka i przykladanie nozek do brzuszka itp nie pomagaja... moze macie jeszcze jakies rady???? :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj synus tez ulewa bardzo od 2 dni... i od 2 dni nie zrobil kupki :-( martwi mnie to strasznie bo masaze brzuszka i przykladanie nozek do brzuszka itp nie pomagaja... moze macie jeszcze jakies rady???? :-(
mój synus przez 2 dni miał problemy ze zrobieniem kupki bardzo sie prezył i płakał(teraz juz wiem od czego-gotowana marchewka która zjadłam) na szczescie juz mineło... dzis jednak niepokoi mnie fakt ze po jedzeniu tzn po odbiciu ulewa mu sie ,czym to moze byc spowodowane...za duzo zjada czy co...
A ja mam pytanie do mam dziewczynek, czy wargi sromowe u waszych pociech są wciąż zaczerwienione? Moja Oliwia wciaz ma zaczerwienienia już nie takie jak na początku, ale wyróżnia się od reszty ciała kolorem i nie wiem czy to normalne?
Infanrix hexa- szczepionka sześcioskładnikowa (przeciw błonicy, tezcowi, krztuścowi, hemophilius influenza, polio i żółtaczce)Jesli chodzi o szczepienia. Czy ktoras z was moze mi rozwinac te skroty?
INFANRIX HEXA i INFANRIX IPV HIB.
Infanrix hexa- szczepionka sześcioskładnikowa (przeciw błonicy, tezcowi, krztuścowi, hemophilius influenza, polio i żółtaczce)
a infanrix ipv hib jest bez żółtaczki (pięcioskładnikowy)
nie mieszaj kosmetyków wierz mi ja kąpałam w OILATUM i stwierdziłam że nie skuteczne i dodatkowo posmarowałam oliwką i mały dostał takiego uczulenia że ho ho!!!!Wrocilam od pediatry.
A wiec nasza cycolinka zdaniem lekarki miala byc chyba chlopcem, bo z niej "kawał baby" W dniu wyjscia ze szpitala wazyla 3500g, teraz ma 3880g. Jestem zadowolona, bo to znaczy ze te jej ulewania nie maja wplywu na przybieranie na wadze
Jesli chodzi o pepek, to nie mam do niego nic uzywac, zadnego spirytusu, bo pepkow sie juz niczym nie smaruje, tylko trzyma na sucho az odpadna. Jedynie musze gencjana posmarowac, bo zaczal sie babrac. Ale na dniach ma odpasc - niby ;-)
Co do oilatum! Nie stosowac, bo jej zdaniem jest nieskuteczny. Troche sie wkurzylam, bo jednak 34 zl kosztowal, a teraz cala butelka pojdzie w odstawke. Tylko mydlo i oliwka ale mysle ze bede kapac w oilatum a potem smarowac oliwka.
Zapisala witaminy: D3, K i A.
No i ciesze sie ze pojechalam, teraz jestem spokojna o mojego prosiaczka
Teraz tylko w czw wizyta poloznej, 23.12 bioderka - dostalam od razu w przychodni skierowanie z zapisana juz wizyta i 13.01 szczepienia.
Jesli chodzi o szczepienia. Czy ktoras z was moze mi rozwinac te skroty?
INFANRIX HEXA i INFANRIX IPV HIB.