reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

amelka nie robi kupki za czesto...raz na kilka dni...niby normalne ale jednak troche mnie to martwi...jak juz zrobi to jest masakra...i zapachowo i rozmiarowo....no i te cholerne kolki...wczoraj 2,5h:-( na koniec zaczelam plakac razem z nia z bezsilnosci...dzis kupilam mleko na kolki i co ma pomoc z kupka zobaczymy....dzwonilam do health visitor,a ona powiedziala, ze mam jej jeszcze nie zmieniac, ze poczekac kilka dni, ona przyjdzie w srode i zobaczymy...tylko nie ona patrzy na mala jak sie meczy...daje jej infacol, herbatke koperkowa ale dalej sie bidulka meczy...tak czy inaczej dalam jej dzis to mleczko i ladnie je jadla...lepiej niz poprzednie i spi sobie mam nadzieje, ze to w koncu pomoze bo psychicznie mnie to wykancza jak ona ciagle tak placz i placze az sie purpurowa robi i nie moze zlapac oddechu...jak sie zbliza 7 to az mnie ciarki przechodza bo ona jak w zegarku z tymi kolkami

reklama
Moj synus wczoraj nadrobil te dni bez kupki. 3 pampersy pod rzad w ciagu godziny i wszystkie przeciekly :szok::szok::-D:-D zapach rozszedl sie na caly dom :-D:-D

do czego to doszlo ze placzemy ze szczescia jak dziecko zrobi kupke? ;-) masakra hehe :-D

katrenki mnie tez te kolki mojego synka przerazaja :-( normalnie nie wiem co mam robic i tez wlasnie wieczorami go lapie albo w nocy i wtedy to juz z 4-5 godzin jest.

katrenki mnie tez te kolki mojego synka przerazaja :-( normalnie nie wiem co mam robic i tez wlasnie wieczorami go lapie albo w nocy i wtedy to juz z 4-5 godzin jest.
ja podgrzewam jej brzuszek suszarka...jak z dalszej odleglosci na 1-ynce zeby bylo cieplo i czesto pomaga,ale wczoraj nawet to nie pomagalo.... a w ogole musze wam powiedziec, ze mje dziecko kocha suszarke:eek: a raczej jej odglos i okazalo sie, ze czasemnas oszukuje i placze...wlaczasz suszarke i nawt nie dmuchasz na nia a ona momentalnie cisza i spi...wylaczasz....5sekund i placz....:-D

matko Natalka co za historie.....prokuratura bo dziecka nie zaszczepilas? i w ogole zeby do szpitala bo niespokojne dziecko to najglupszy powod jaki slyszalam....mega profesjonalana diagnoza co...tez bym zmienila przychodnie....:tak:

matko Natalka co za historie.....prokuratura bo dziecka nie zaszczepilas? i w ogole zeby do szpitala bo niespokojne dziecko to najglupszy powod jaki slyszalam....mega profesjonalana diagnoza co...tez bym zmienila przychodnie....:tak:

Prokuratura, bo to obowiazkowe szczepienia a jak sie nie zaszczepi to grozi kara wiezienia. Tak przynajmniej kiedys slyszalam jak chodzilam z Julia na szczepienia.

Natalunia lekarke zmiencie natychmiast!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A u mnie moja malutka tez robi kupki dosc czesto, ale zawsze jak je ma zrobic to sie musi przy tym troch nameczyc :zawstydzona/y: i bez placzu sie nie obejdzie. Ona robi takie zadkie zolte kupki. A jakie kupki robia wasze dzieciaki? Na poczatku byly czarne, potem zielone a teraz to caly czas zolte z bialymi grudkami. Sorki za takie szcze golowe opisy ale zastanawiam sie czy ona nie ma biegunki???:eek:

te grudki to niestarwione mleko tak mysle synek tez robil jak dostawal butelke a po kilku dniach od odstawienia juz zniknely kuleczki ;]
pozatym co do kupek to zauwazylam ze co ranek gdzies od 6 synek jakby stekał ze nie da rady zrobic kupki i to przez sen czesto tez sie budzi na chwilke dopiero okolo 8 jak slysze jak popierduje mocno pampers caly w kupce i odrazu mu lzej

Do góry