reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Ehh a mjemu Patrykowi wyłazi górna jedynka już tyko pare dni i bedzie ale njgorsze,że to znów krzywy ząb :zawstydzona/y::-(.Już mam dośc, nie wiem co robić i nie chce mysleć czy reszta taka będzie. Mojej znajomej mam jest dentystką- muszę się do niej zgłosić o poradę chyba. :-(

Mam nadzieję,że reszta wyrośnie mu prostych przeciez ja i B mamy proste zęby i w rodzinie też wszyscy ok.
mojej Martynce jak wyszły dolne jedynki to też krzywe! a teraz patrzę, że one się naprostowały :-)

Hehe, no pewnie.
A tak powaznie to ja sie ciesze, bo moja do roczku na zelazie i moglyby jej sciemniec, im pozniej wiec tym lepiej:)
ja tez sie ciesze, ale to przez to ze jestem leniwiec :D
Tomi nadal je w nocy... no i ja otwieram oko, podaje butle i oboje zasypiamy slodko do rana. a tak to bede musiala wstac, dac mu jesc i rozbudzic jego i mnie, myjac mu zabki...
nie spieszy mi sie :)

Ostatnia edycja:
Lotka, żartowałaś z tymi ząbkami? ;D w środku nocy ząbki myć? to właśnie jest minus karmienia nocnego ze ząbki się brudzą i nie są umyte po jedzonku. Nie słyszałam, zeby mama myła w środku nocy np. ok 3 ząbki ;/

reklama
Lotka, żartowałaś z tymi ząbkami? ;D w środku nocy ząbki myć? to właśnie jest minus karmienia nocnego ze ząbki się brudzą i nie są umyte po jedzonku. Nie słyszałam, zeby mama myła w środku nocy np. ok 3 ząbki ;/
eeee no jak dla mnie to zart, watpie zebym raz tak zrobila ;) no bo jak pisalam, ja to spioch i leniwiec ;)
no ale mam kolezanke, ma dziecko o rok starsze i to u nich regula :/ najbardziej maz sie wkurza, ale jej nie przetlumaczy :)

Do góry