reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Pianistka jedyne wyjście odstawić - zaczekać, albo obserwować. U mnie też Oliwierek czasami walnął kupkę ze śluzem, gdybym akurat coś podała nowego zwalałabym na to a tak przeminęło itd. Czasami zrobi zielonkawą kupkę a wcześniej nie dawałąm ani brokułowej, ani brukselkowej, potem znowu normalnie. Ostatnio dostał mi jakiejś wysypki zwalałam to na ciutek pomidorka a prawdopodobnie zabawa z tatusiem otarła mi policzek i ramionko ze krostek dostał bo na drugi dzien było wszystko w porządku.

Lekarz także mi mówił, ze objawy nietolerancji glutenu mogą wyjść po 2 msc.

reklama
Hej dziewczyny :)

Moja Hanulka ma od wczoraj temperature w okolicach 39 stopni :/
Wczoraj dawałam jej syropek, ale dzis w nocy go wogóle nie chciała i goi zwymiotowała:/
Dwie godziny temu dałam jej EFERALGAN 80 mg, ale temperatura spadła tylko 4 kreski:((
Co ile mogę go dawać??
Nie chce zeby sie meczyla z goraczka :(:(
jest taka słaba...
a to pewnie trzydniówka (mam nadzieje) bo żadnych innych objawów nie ma!!

Wasz malaństwa miały takie cos??

Mierze jej temperature w dupce elektrycznym.,.. odejmuje sie 5 kresek - tak??

POMÓŻCIE

asia przeczytaj na ulotce (juz pewnie to zrobilas) co ile ten eferalgan, u nas trzydniowki nie bylo wiec nie wiem jak pomoc:(

Ehh a mjemu Patrykowi wyłazi górna jedynka już tyko pare dni i bedzie ale njgorsze,że to znów krzywy ząb :zawstydzona/y::-(.Już mam dośc, nie wiem co robić i nie chce mysleć czy reszta taka będzie. Mojej znajomej mam jest dentystką- muszę się do niej zgłosić o poradę chyba. :-(

Mam nadzieję,że reszta wyrośnie mu prostych przeciez ja i B mamy proste zęby i w rodzinie też wszyscy ok.

Hej dziewczyny :)

Moja Hanulka ma od wczoraj temperature w okolicach 39 stopni :/
Wczoraj dawałam jej syropek, ale dzis w nocy go wogóle nie chciała i goi zwymiotowała:/
Dwie godziny temu dałam jej EFERALGAN 80 mg, ale temperatura spadła tylko 4 kreski:((
Co ile mogę go dawać??
Nie chce zeby sie meczyla z goraczka :(:(
jest taka słaba...
a to pewnie trzydniówka (mam nadzieje) bo żadnych innych objawów nie ma!!

Wasz malaństwa miały takie cos??

Mierze jej temperature w dupce elektrycznym.,.. odejmuje sie 5 kresek - tak??

POMÓŻCIE
u mnie przy 3-dniówce pomogły czopki paracetamolu ale Kuba miał ponad 40 stopni ,a jak gorączka już była odrobinę ponad 38 to podawałam ibuprofen w syropie

Ehh a mjemu Patrykowi wyłazi górna jedynka już tyko pare dni i bedzie ale njgorsze,że to znów krzywy ząb :zawstydzona/y::-(.Już mam dośc, nie wiem co robić i nie chce mysleć czy reszta taka będzie. Mojej znajomej mam jest dentystką- muszę się do niej zgłosić o poradę chyba. :-(

Mam nadzieję,że reszta wyrośnie mu prostych przeciez ja i B mamy proste zęby i w rodzinie też wszyscy ok.

U dzieci to normalne. Moga wychodzis zrotowane (krzywe) potem sie prostuja.
Czy pierwszy krzywy ząb kiedyś się wyprostuje? - pytanie oraz odpowiedzi • zdrowybobas.pl

reklama
Do góry