Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Mary multiwitamina (juvi multi)po prostu jak to pediatra nazwała "Aby czegos nie zabrakło "
Omeg amed zawiera kwasy omega 3 potrzebne zwłaszcza w drugim półroczu zycia dziecka dla rozwoju mózgu. Ten omega 3 tylko w innej postaci brałąm ja od 6 msca ciazy
Sprawdziłam w necie i " Pozytywnie wpływa na rozwój wzroku u niemowląt i dzieci" nic nie wspominają o mózgu?
Ja daję b6 i kwas foliowy na niedokrwistość. Dawałam cebion (wit C), ale pediatra kazała odstawić bo jest prawie we wszystkich słoiczkach owocowych.
Tamten incydent tylko wspominam czasem przy kolejnych wizytach kontrolnych. No i zachęcam wszystkich do zrezygnowania z piecyków gazowych - u nas i inastalacja gazowa i wentylacja były sprawdzane pod koniec mojej ciąży i było wszystko ok... Oczywiście zainstalowaliśmy zaraz po zatruciu termę elktryczną
My też mamy gazowy w łazience ale odkąd mały się urodził mamy zainstalowany obok piecyka czujnik. Już ze 4 razy nam zapiskiwał ale tylko po otwarciu okna w łazience wszystko było ok - nie wiem co to było? a ile strachu się najadłam za pierwszym razem