reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Mary tak na serio ŚMIAĆ MI SIĘ CHCE!!!!!!!!!!!
Oczywiscie wspolczuje!!!
Co za kraj? Na wszystko paracetamol, nie ma kto dziecku krwi pobrac?Pediatrzy muszą być przy tym? Środek znieczulający??? :szok::szok::szok::szok::szok:
W PL wystarczy mieć gruby portfel.......wszystko można z pocałowaniem w rękę zrobić prywatnie bo "na każdym rogu" są labolatoria i prywatni lekarze. W każdym labolatorium pobierają krew dziecku, masc znieczulającą mogą rodzice przynieść.

Matko kochana, od początku ciąży jak czytam co tam u Was się wyczynia ręce opadają!

Podpisuje sie pod tym!

Byłyśmy dziś u neurologa :) Usłyszałam że na wszystkie dzieci które były zaczadzone w takim stopniu co Mariczka, żadne nie rozwija się tak szybko JUPI Moja gwiazdeczka

Gratuluje :)

reklama
Mary tak na serio ŚMIAĆ MI SIĘ CHCE!!!!!!!!!!!
Oczywiscie wspolczuje!!!
Co za kraj? Na wszystko paracetamol, nie ma kto dziecku krwi pobrac?Pediatrzy muszą być przy tym? Środek znieczulający??? :szok::szok::szok::szok::szok:
W PL wystarczy mieć gruby portfel.......wszystko można z pocałowaniem w rękę zrobić prywatnie bo "na każdym rogu" są labolatoria i prywatni lekarze. W każdym labolatorium pobierają krew dziecku, masc znieczulającą mogą rodzice przynieść.

Matko kochana, od początku ciąży jak czytam co tam u Was się wyczynia ręce opadają!
niestety u nas tak jest..
.ja teraz też dostałam paracetamol na ból gardła... więc wiecie..
to u nich chyba jeden z najlepszych środków... który nawet nie pomaga... yhhhh

Leno ja myślę że to nie w zaparciu jest problem, skoro robi 1-2 razy dziennie normalne kupki...a konsultowałaś z lekarzem? I to tylko jak lezy na plecach? Dziwne...

no wlasnie dziwne :( do lekarza pojdziemy jak juz bedziemy w Polsce - czyli za tydzien na szczescie :) chce od razu zrobic usg jamy brzusznej bo wczesniej jak byl maly mial problemy z gazami i kolkami i mam nadzieje ze wtedy to sie wyjasni, albo wczesniej samo minie. Zal mi go strasznie jak tak sie napina a ja nie potrafie mu pomoc :(

tak czytam i nie wiem czy coś pomogę ale może on się tak napina bo chciałby np się podnieść...a nie może samdzielnie i to go denerwje , spróbj go posadzić jak będzie tak robił,i zobaczczy pzestanie się denerwować bo skoro kupki są ok to nie w tym problem:tak:

tez myslalam o tym, ale to nie to :( po jedzeniu tylko chwile polezy na pleckach, a na przewijaku czy po myciu to dla niego cos strasznego :( moze jutro bedzie lepiej...

Kasiu wspolczuje Wam, ale wierze ze dacie sobie rade!!!

no i jeszcxze do tego wszytskiego wysypało Pawła całego ... normalnie nie wytrzymam wszystko naraz :/:/

wyeliminowalam praktycznie wwszytsko do jedzenia oprócz tego co jadl od 4 m i mu nic nie było .... ale ostatnio kupilam kaszle mleczko ryzowa o smaku truskawkowym .... czy to moze byc to ?? jadl i banan i maline ... i wszytsko było ok .... nie wiem czy te "truskawki" moga uczulac ... ? a moze to od antybiotyku ?? a no i przeszlismy na mleko 2 ale mysle ze to napewno nie od tego.... sama nie wiem bosh juz mi sie wsyztsko miesza w głowie wiec...

pytanie: czy dziecko moze miec uczulenie na kaszke mleczno-ryzowa truskawkowa ??

no i jeszcxze do tego wszytskiego wysypało Pawła całego ... normalnie nie wytrzymam wszystko naraz :/:/

wyeliminowalam praktycznie wwszytsko do jedzenia oprócz tego co jadl od 4 m i mu nic nie było .... ale ostatnio kupilam kaszle mleczko ryzowa o smaku truskawkowym .... czy to moze byc to ?? jadl i banan i maline ... i wszytsko było ok .... nie wiem czy te "truskawki" moga uczulac ... ? a moze to od antybiotyku ?? a no i przeszlismy na mleko 2 ale mysle ze to napewno nie od tego.... sama nie wiem bosh juz mi sie wsyztsko miesza w głowie wiec...

pytanie: czy dziecko moze miec uczulenie na kaszke mleczno-ryzowa truskawkowa ??

Z tego co wiem truskawki uczulaja, wiec kaszka moze byc winna wysypki.

reklama
Do góry