u nas infekcji moczu ciąg dalszy... Już 2 miesiące się ciagnie. Kuracja maścią z antybiotykiem nie przyniosła praktycznie żadnych efektów, no odrobine zmniejszyła ilośc bakterii ale wciąz jest duzo. Znów przestał przybierac na wadze. Mało tego, ma coraz bardziej suchą skórę, na którą dosłownei nic nie pomaga, więc pokaząłm pediatrze - potwierdziła moje obawy, ze zaczyna się p[o mału odwadniać. Mleka mam malusieńko, on nic poza cycem nie chce... tragadia. Dostał antybiotyk na tą bakterię na 10 dni i przykazanie od pediatry, że MUSI zacząć jeść. Jeśli nie zacznie w ciągu tych 10 dni jeśc i przybierac to niestety idziemy do spzitala na dokarmianie dozylne
((((((((((((((((
Biedactwo, a nie mozesz wziac kilka dni wolnego z pracy? Przeciez on ci sie rozchoruje... potrzebuje widac sporo czasu zeby sie odzwyczaic od mamusi i cycusia... z moja byloby to samo, bo butelki nie tyka, moze sobie co najwyzej pogryzc smoczek, ale jesc to tylko a cyca
no i zrobila sie mega dzika na ludzi, nawet u taty teraz malo siedzi na rekach, jak mnie widzi wyciaga raczki i tylko czeka, zeby ja wziac... nigdzi nie moge z nia wyjsc, bo sie boi ludzi i krzyczy, nigdzie wyjsc bez niej, bo bez jedzenia 2 godziny wytrzyma a potem, chocby i rob co chcesz, bez cyca jest lament na caly blok.
Niestety, z jednej strony mi to pochlebia, ale z drugiej czasem mam dosc....
Nie poddawaj sie, trzymam kciuki zeby bylo ok.
U nas dziwna sprawa z tym katarem............
Czyli moze jednak alergia? Tarza sie po ziemi i zbiera kurze (dosłownie :| ) i jest katar, a jak śpi w nocy to zero. Na spacerze tez nie miała.
Wyaje mi sie, ze to moze byc alergia. Moze na siersc zwierzat? Mialas tam kiedys jakiegos pieska... albo na kurz, roztocza itp. Ciezko ci bedzie teraz dojsc, niestety. Ale jakby miala katar, to by miala caly czas?
Acha zapomniałam dodać - po prawie pół roku lekarka przyznałą że Asia ma jednak mały refluks :O
Hehe, lepiej pozno niz wcale
A u nas chwilowo ok. Wysypka zeszla, kolanka sie wygoily, na szyjce liszaj prawie zniknal, po egzemie wiec ani sladu... no i sprawdzam teraz pietruszke przez 3 dni, a po weekendzie kurczaka, znajde to cholerstwo co ja uczula i bedzie git
tylko nie wiem przez to wszystko kiedy mam wprowadzic inne miesko, zoltko, rybke, jogurty itd... czasu brak na wszystko ehhh.