reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Royanna u nas tez oznak choroby brak. Apetyt w sumie bez wiekszych zmian. Jest wesola/pogodna. Kurcze niech te pylenie wreszcie sie skonczy. Mała zaczela chorowac jak sie wiosna zaczela. Nam w szpitalu żadnych zalecen badania wzroku/sluchu itd nie dali.

Kilolku a moze blw ?? :p hehehe nie wiem dokladnie co tam dajesz oprócz mleka ale moze to załapie
W sumie dobry pomysł tylko ze zanim dziecko nauczy się najadać wg blw to jeszcze troche potrwa...
Kilolku
Mam troche zaległości wiec nie bardzo wiem.... - synek tak mało przybiera bo nie chce jeść jak jesteś w pracy, czy choroba czy o co chodzi...? :confused:

W sumie dobry pomysł tylko ze zanim dziecko nauczy się najadać wg blw to jeszcze troche potrwa...
Kilolku
Mam troche zaległości wiec nie bardzo wiem.... - synek tak mało przybiera bo nie chce jeść jak jesteś w pracy, czy choroba czy o co chodzi...? :confused:
i praca i choroba i brak mleka ... a to wsyztsko stres :|

sorki kilolku ze za ciebei odp ;-)

Blw niestety nie dla dzieci ze złymi wynikami krwi i moczu i z innymi problemami. dziecko musi być zdrowe, przede wszystkim nie może mieć anemii. Trzeba bardzo pilnować krwi.

Dziś u lekarza była półroczna dziewczynka w okularkach, z tyłu na gumkę. Chyba też się z Asią wybiorę.

U nas to przeziębienie, ale na żółtaczkę można szczepić jeśli dziecko chore, byleby nie miało gorączki.

reklama
Acha zapomniałam dodać - po prawie pół roku lekarka przyznałą że Asia ma jednak mały refluks :O

Do góry