reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Moje malenstwo znowu chore ;-( Miesiac temu lezalysmy w szpitalu na zapalenie oskrzeli. Jeju boje sie ze znowu trafimy do szpitala. Dostalysmy leki, mam nadzieje ze bedzie poprawa. Trzymajcie kciki

Noooo mocno, mocno trzymamy

oj jak ja Cię rozumiem, moj maly ma ten kaszel juz tak mocno odrywajacy sie ze szook i do tego chyba znowu zaczna sie katar, powiedzcie mi jak ja mam podawac te syropki. Oby dwa 2x1 i w jakich odstepach od siebie i czy przed spaniem?????
Mam ten Stodal i ten jakis antyalergiczny niby Ketotifen

Pawełek zachorował .... tylko sama juz nei wiem co sie dzieje :| bylismy w szpitalu na ip ale podobno w tym szpitalu to wszytskich klade wiec lekarz oczywiscie ze Pawła połozy ... ale nie zgodzilam sie po pierwsze ze wsyztskich klada a po drugie w obcym miescie ... :|
lekarz przepisał antybiotyk i do inhalacji ze niby oskrzela ... yh ... bosh ... chyba nasz pobyt u siostry skróci sie i bedziemy wracac do domu i pojdziemy do naszej lekarki ... najgorze to jest to ze nie wiadomo co robic ... :( dodam ze Paweł kaszle choc nei wiele troche slychac jak rzezi pozatym apetyt i humor bez zmian czyli ok ... :| doła łapie powoli ... :(

Biedne Pawełki :((((((
u nas tez kaszel, taki glosny odrywajacy sie
Kasiula, a zadzwon do swojej lekarki, albo podeslij kogos do niej i niech powie co mysli o tym antybiotyku i diagnozie lekarza obcego co? Bo jesli to faktycznie oskrzela to moze lepiej go nie ciagnac w podroz do domu. No i niech lekarz pawelka powie co mysli o hospitalizacji, mysle ze rozmowa ze swoim lekarzem kasiu cie uspokoji

no rozmawialismy z lekarka ale inna przez telefon mamy zalecenie dac antybiotyk a jutro z rana zadzwonei do naszej i zobaczymy czy wracamy czy nie eh .. mam nadzieje ze bedzie dobrze :|

Dziewczyny ja jutro smigam do lekarza po recepte na syrop i przy okazji osłucha mała. Mam nadzieje ze oskrzela czyste i nie wyladujemy w szpitalu.

ps. chce kupic inhalator, na co zwracac uwage przy kupnie??

reklama
Do góry