R
rouż
Gość
To sie cieszcie ze wszystko dobrze!my po lekarzu czysto nadal ...
vit c wapno mucosolvan ... wracie goraczki syrop nurefen np
i tyle ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To sie cieszcie ze wszystko dobrze!my po lekarzu czysto nadal ...
i tyle ...
Dzięki za troskę ))Idz do lekarza, zwlaszcza ze przed nami dlugi weekend. Bedziesz spokojniejsza. Idz chocby po to aby lekarz Ci powiedzial: nic mu nie jest!
Mój pije od trzech dni i takmam pytanko ile dajciecie do picia wody czy soczków na dobe swoim pociechom. Odebrałam wyniki morfologii i tak wszystko w porządku tylko lekarka powiedziała, że jest zagęszczony i powinnam bardziej go dopajać tyle tylko, że on nie bardzo chce pic coś innego jak mleczko.?!
Noooo to tylko się cieszyćmy po lekarzu czysto nadal ...
i tyle ...
A ze mnie jest glupia cipa!!!
Alan zrobil dzis juz 4 kupy. To jeszcze nie biegunka, ale ta ostatnia juz znacznie rzadsza. Za kazdym razem najpozniej w ciagu godziny po jedzeniu.
Na bank uwazam ze to wina tabletek na gardlo.
Dopiero dzis zajrzalam do ulotki a tam pisze jak wol: Nie stosowac w okresie karmienia!!! A mi dr powiedziala, ze moge, wiec ja idiotka zaufalam, niedoczytalam i mam efekt...Wczoraj zazylam 2 i dzisiaj do poludnia 2 a pewnie z mlekiem bedzie wychodzic przez 2dni:-( Biedulek caly sie meczy az nie mogl zasnac po poludniu. Padl mi pol godziny temu zmeczony na maxa-zsnal w pozycji polsiedzacej na rekach...
To prawda. Na wielu lekach pisza ze mozna jak zleci lekarz...ze nie wykazano wplywu na pokarm...a na tym wyraznie: nie stosowac. Ale ja stara a glupia przeciez czytac umiem. No ale nie bralam wiecej i narazie od 16.30 z kupa koniec. Mam nadzieje, ze bedzie juz dobrze, a jak kupa bedzie czesto to tylko od dobrego jedzonkaWidzisz tacy sa lekarze, i nigdy nie można im do konca ufać.
(...)
Na kaszel dostalismy syropki Stodal i Ketotifen.
Kto tam wie tą moja pania dr na co ona dała ten syropek, ale nic nie mówiła o alergi. Teraz mowia ze najbardziej wszystko pyli to moze tak profilaktycznie dalaEtna zdrówka dla Pawełka )) a ten Ketotifen to na kaszel ? hmm... nam alergolog przepisała jako lek antyhistaminowy na zwalczanie alergii, czytałam tez, że w przypadku astmy sie go stosuje, ale o zwyklym kaszlu nie pisneli, a moze Twój doc uznal ze to kaszel alergiczny (?)