Kto tam wie tą moja pania dr na co ona dała ten syropek, ale nic nie mówiła o alergi. Teraz mowia ze najbardziej wszystko pyli to moze tak profilaktycznie dala
Niektórzy lekarze to się z koniem na łby pozamieniali
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kto tam wie tą moja pania dr na co ona dała ten syropek, ale nic nie mówiła o alergi. Teraz mowia ze najbardziej wszystko pyli to moze tak profilaktycznie dala
Royanna super, ze dzieciaczki zdrowe.
U nas jakieś krostki się pojawiły, nie na buzi ale za uszkami troszkę, na "kadłubku" delikatnie i na głowce...co to za cholera??? Zastanawiam sie ze wczesniej jak wprowadzilam marchewkę to na ok 4 dzien miał mały krostki na buzi, stwierdziłam, ze moze za duzo jej dałam. Teraz w trakcie choroby zamiast nic nie dawać bo tak jak pisałyscie jak cos wyskoczy nie bede wiedziala co to dalam marcheweczkę z jabłkiem - moze to to? Ale chyba jak jest alergia pokarmowa to jest wysypka na buzi??? Mały od wczoraj nie bierze nurofenu, nie ma gorączki, tylko strasznie się poci w nocy??? Ubieram go jak zwykle w body lub bluzeczkę i pajacyka/piżamkę przykrywam jak zwykle kocykiem cienkim a on wczoraj cały zgrzany, wzięłam go do siebie do łóżka , przebrałam lżej nakryłam i było ok, rano zdjęłam bluzeczkę i było ok - już w głowę zachodze OCB...
Może to jakaś trzydniówka? Czytałam ze po niej dziecko jest zsypane krosteczkami.
Sama nie wiem? Marchewka? Jabłko? Trzydniówka? Nurofen? - raczej wątpię.
Może to rzeczywiscie potówki...........po z tyłu na zakonczeniu włosków też jakieś ma plamki. Tyle ze ja czytalam ze potówki to krostki z łebkiem...... hahahhahahhahahaha Stara baba a głupia, dziecko ma juz prawie 6 msc a matka nie wie jak wyglądają potówki.... ;D
Czy moja choroba moze miec wplyw na kupy dziecka?
Mamy cyckowe-jakie kupy robia wasze dzieci?
dziewczyny zaciekawiła mnie wypowiedzi z innego miasiaca dziewczyny a mianowicie ...
pierwszo słysze o takim czyms.... a dodam ze ona jest matka chłopca ... :|
słyszalyscie cos o tym?
A co do tych plamek - Asia ma takie od urodzenia i to się nazywa uszczypnięcie bociana. Z czasem mają zaniknąć. Ma właśnie z tyłu główki pod włoskami i nad pupą.
Ale jak one się dopiero teraz pojawiły to sprawdź czy metka w czapce nie obciera.
.
Dziewczyny czy słyszałyście o tym, ze z niemowlakiem do 1 roku nie zaleca się wyjazdu nad morze zewzględu na dość dużą dawkę jodu??????????????? Mój maż taką wiadomość przyniósł mi wczoraj od znajomych......oni oczywiscie polecają mazury...każda kwoczka sój ogonek chwali????
Haha, nie słyszałam. Ja mieszkam nad morzem