Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Ja mojego chronie od wiatrów jak głupia. U nas babcia kochaniutka... Lecę do lekarza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy moja choroba moze miec wplyw na kupy dziecka?
Mamy cyckowe-jakie kupy robia wasze dzieci?
Alan zrobil wczoraj wieczorem, dzisiaj rano i teraz kupe! A normalnie zalatwial sie co kilk, kilkanascie dni.
Kupa rzadka, zolciutka, jakby z nasionami ogorka, ale jakby z malymi grudkami i z pasmami sluzu. Wczesniej po kilku dniach byla mazista, bez nasionek.
i nie wiem, czy to wychodzi z niego jego choroba, czy moja. Moze tabletki Tymianek-podbial maja wplyw, bo na nich pisze, aby nie stosowac jak sie karmi piersia, ale dr powiedziala, ze Alan juz duzy chlopiec i nic mu nie bedzie...w sumie lepsze taie tabletki niz mialabym brac antybiotyk.
Ale ta kupa zaczynam sie martwic.
Uffff, to juz o tyle mi lzej Ja normalnie zapomnialam jak powinny wygladacJa zauważyłam, ze jak mój Synek robił kupę raz na 7 dni były gładkie. Jak robi codziennie mają grudki niestrawionego mleczka.
dziewczyny a czy wyciskacie waszym dzieciaczom mleko z sutków?(dzieci na piersi)ja bylam w szoku jak lekaraka wycisnela przy mnie malemu mleko,otatnio tez mu dosc sporo wycisnelam,lekarka powiedziala,ze jezeli tego mleka zgromadzi sie tam duzo to malenstwo moze to bolec,konsekwencją czego jest marudzenie i płacz.Dziecko czuje to co my podczas nawalu mleka.
)Czy moja choroba moze miec wplyw na kupy dziecka?
dziewczyny zaciekawiła mnie wypowiedzi z innego miasiaca dziewczyny a mianowicie ...
pierwszo słysze o takim czyms.... a dodam ze ona jest matka chłopca ... :|
słyszalyscie cos o tym?
Czy moja choroba moze miec wplyw na kupy dziecka?
Alan zrobil wczoraj wieczorem, dzisiaj rano i teraz kupe! A normalnie zalatwial sie co kilk, kilkanascie dni.
Kupa rzadka, zolciutka, jakby z nasionami ogorka, ale jakby z malymi grudkami i z pasmami sluzu. Wczesniej po kilku dniach byla mazista, bez nasionek.
i nie wiem, czy to wychodzi z niego jego choroba, czy moja. Moze tabletki Tymianek-podbial maja wplyw, bo na nich pisze, aby nie stosowac jak sie karmi piersia, ale dr powiedziala, ze Alan juz duzy chlopiec i nic mu nie bedzie...w sumie lepsze taie tabletki niz mialabym brac antybiotyk.
Ale ta kupa zaczynam sie martwic.
dziewczyny zaciekawiła mnie wypowiedzi z innego miasiaca dziewczyny a mianowicie ...
pierwszo słysze o takim czyms.... a dodam ze ona jest matka chłopca ... :|
słyszalyscie cos o tym?