reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

To u mnie takie plamki, krostki ale nie wystające.
U Alana wlasciwie to tez nie sa krostki z czubkami...takie raczej polokragle wypustki. Kiedys czatalam, ze potowki jak sie nacisnie to wokol robia sie jasne...czy jakos tak...nie probowala u Alana-jakbys pytala;). Ze niby sa jakby wodniste...cokolwiek to znaczy...

reklama
A u nas kaszel, cała noc co jakis czas i zapisalam sie na 12 do lekarza. dziecko mi sie poklada, kaszel dalej nie chcialam od razu biegac do lekarza, ale jak mi sie na weeken rozlozy i to dlugi to kto wie czy lekarza znajde. powiedzcie mi ze dobrze zrobilam, ze nie panikuje?

Moze to byc od środowego basenu?

A u nas kaszel, cała noc co jakis czas i zapisalam sie na 12 do lekarza. dziecko mi sie poklada, kaszel dalej nie chcialam od razu biegac do lekarza, ale jak mi sie na weeken rozlozy i to dlugi to kto wie czy lekarza znajde. powiedzcie mi ze dobrze zrobilam, ze nie panikuje?

Moze to byc od środowego basenu?
Jesli dziecko kaszle od kilku dni i sie poklada to jak najbardziej dobrze robisz idac do lekarza! A co basenu...moze ale nie musi. Moze od zwyklego zawiania w aucie, w domu, na spacerze, od zmian temperatury np auto-dwor itd...przyczyn moze byc wiele...Ale dobrze, ze kaszlu nie lekcewarzysz!!!

Jesli dziecko kaszle od kilku dni i sie poklada to jak najbardziej dobrze robisz idac do lekarza! A co basenu...moze ale nie musi. Moze od zwyklego zawiania w aucie, w domu, na spacerze, od zmian temperatury np auto-dwor itd...przyczyn moze byc wiele...Ale dobrze, ze kaszlu nie lekcewarzysz!!!

kaszle od wczoraj, a na basenie bylismy w środę, a wczoraj jechalam z nim autobusem, bylo goraco i bylo tam otwarte okno na dachu moze to od tego :-(

Idz do lekarza, zwlaszcza ze przed nami dlugi weekend. Bedziesz spokojniejsza. Idz chocby po to aby lekarz Ci powiedzial: nic mu nie jest!

mam pytanko ile dajciecie do picia wody czy soczków na dobe swoim pociechom. Odebrałam wyniki morfologii i tak wszystko w porządku tylko lekarka powiedziała, że jest zagęszczony i powinnam bardziej go dopajać tyle tylko, że on nie bardzo chce pic coś innego jak mleczko.

i jeszcze jedno jak ubieracie maluszki na spacerki, przykrywacie kocykiem, bo ja nie wiem czy nie przegrzewam Jaśka?!

u nas dalej kaszel na 15 do lekarza eh mam nadzieje ze czysto wszytsko ma biedny nie może zasnac nie da rady odkaszlnąć :(
Alan to juz od dawna odkaszluje ladnie-efekt przebytych chorob. Az dr sie dziwila ze tak potrafi: jak "stary" rzekla
A u nas zatkany nos i spływający do gardła katar. Co się dzieje z naszymi dzieciaczkami???? Bidulki :(
Zdradliwa wiosna...zdradliwa pogoda...niby cieplo, goraco, ale chlodne wiatry itd...Niestety

reklama
Czy moja choroba moze miec wplyw na kupy dziecka?
Mamy cyckowe-jakie kupy robia wasze dzieci?
Alan zrobil wczoraj wieczorem, dzisiaj rano i teraz kupe! A normalnie zalatwial sie co kilk, kilkanascie dni.
Kupa rzadka, zolciutka, jakby z nasionami ogorka, ale jakby z malymi grudkami i z pasmami sluzu:baffled:. Wczesniej po kilku dniach byla mazista, bez nasionek.
i nie wiem, czy to wychodzi z niego jego choroba, czy moja. Moze tabletki Tymianek-podbial maja wplyw, bo na nich pisze, aby nie stosowac jak sie karmi piersia, ale dr powiedziala, ze Alan juz duzy chlopiec i nic mu nie bedzie:eek:...w sumie lepsze taie tabletki niz mialabym brac antybiotyk.
Ale ta kupa zaczynam sie martwic.

Do góry