A
aga4444
Gość
kasia idź do lekarza a syropku bym nie dawała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no widze ze to kaszel bo wczesniej kaszlal czasem ale nic nei bylo a wczoraj juz to bylo dzis pogorszyło sie :|tzn temp nie ma bo mierzyłam ale meczy go kaszel biedny ... wrazie co jutro podejde jeszcze raz do lekarza :| a ten Drosetux mam podac czy nie ? :| ...
mały wstał po 6 i zasnal o 8.30 na godzine teraz znow zjadl i poszedl spac ... a nigdy przerwa miedzy drzemkami nei byla taka mala i zaczyna byc marudny bosh ... :|
Kasia ja dawalam i daję 1,5 ml do 2 ml. Ja myślalam, ze syrop na kaszel suchy ma powodowac, ze kaszek zacznie się odrywać...? A nie za zachamuje kaszel i będzie coś tam zalegało.
To bylo to trzecie darmowe szczepienie, czyli "krztusiec,blonica,tezec" + "poliomyelitis" + "hiberix" ale nie wiem na ktore tak zareagowal, bo po wypis ze szpitala mam dopiero pojechac, moze tam bedzie pisalo, a mial wbijane w obie nozki(i na nich to mial) a trzecia w raczke nic nie wywolala.... :/Biedactwa lotka powiedz na co była ta szczepionka, jedna czy te kilka w jednym??? (...)
Mozna ją tez kupic w wiekszych pojemnikach, ale nie wiem dokladnie, 0,5 czy moze 1-litrowych, ale są na pewno.Ja kupiłam nebulizator. Napisz mi proszę jak robić inhalację i z jakiej soli fizjologicznej? Tej w małych ampułkach? Ile takich ampułek, ile robić inhalację?
Ja kupiłam nebulizator. Napisz mi proszę jak robić inhalację i z jakiej soli fizjologicznej? Tej w małych ampułkach? Ile takich ampułek, ile robić inhalację?
Ja tez jestem przeciwna antybiotykom , ale jak dziecko sie meczy to trzeba miec mega silna wole zeby czekac ahhhhhhhh