reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

...Martwi mnie tylko ze ulewa dalej, wlasciwie chlusta. Dalabym duzo zeby to bylo tylko ulewanie. Kupe juz nie pamietam kiedy zrobila (z tydzien temu jak nie dalej), puszcza baki smierdziuchy. Ide 13 maja na szczepienie i znowu pewnie uslysze-skoro dobrze przybiera to jest ok. Ja juz mam naprawde dosc. Zal mi malutkiej :(

Biedna Joasia :(
Ja też walczylam z tym chlustaniem dosc dlugo, ale na szczescie przeszlo, dziunka u nas pomoglo wprowadzenie pomalu kaszki jak reka odjal od 3 dni. Na razie po pare lyzeczek i koniec na tym ale jest niebo a ziemia.

reklama
nie, nie widziałam. Zajrzałam dopiero jak napisąlas. Ale nie przejmuje się, bo lekarze często pzepisują leki nieco niezgodnie z ulotką i nei sądzę by to były ich błędy. Z resztą aj ufam mojemu lekarzowi. Może dlatego, ze ja i moje dzieci (jak i reszta rodziny) mamy tego samego lekarza od prawie 15 lat.

z tymi lekarzami różnie jest... ja też mam takiego niby zaufanego wieloletniego pediatrę, ale po ostatnich kilku "poradach" myślę nad zmianą :-(

Hm, ja nigdy nie miałam (tzn. moje dzieci nie miały) lekarza pediatry, któremu bym ufała. Jakoś nie mogę trafić. Zazdroszczę tym dziewczynom, które mogą mieć zaufanie do swoich lekarzy. Gdzie takiego znaleźć?

Dziunka, z tym ulewanie to niedobrze...Tzn ulewanie jak ulewanie, ale skoro chlusta to moim zdaniem zle. Ona jest cycusiowa, prawda? Moze to jakis objaw alergii? czatalam kiedys, ze tak moze byc. A co do kupy...Alan robi mi co 7-11dni, ale normalna, mazista. Tyle ze baki go mecza a smrodzi tak, ze szkoda mowic ;) Ale mam nadzieje, ze jak rozszerzymy juz diete to sie unormalizuje.

Mały przy odbijaniu beknie sobie to od razu z mlekiem.Nie wiem czy to normalne czy może zjada za duzo chociaz i tak ostatnio jeo wiele mniej niz wczesniej.

reklama
Do góry