reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
moja tez. aventu.
pierwszy raz dalam jej 0-3 albo 0-6, juz nie pamietam,TT, takie okragle, to sie zaczela dlawic, a avent jej sie spodobal i juz tak zostalo. ma tez dwa zapasowe zwykle tescowskie, ale wygladaja tak samo jak avent

Alanowi znowu zaognila sie skaza na polikach, doszla do tego na lewej powiece. Dostal dodatkowe krostki na dekoldzie ale ja to wiaze z tym, ze bire teraz APAP. Odkad zaczelam pojawily sie krostki. Mam nadzieje, ze dzis juz odstawi i choc one znikna. Katar na razie lekko ustapil, ale co kilka dni daje znac o sobie. Nam na skaze na polikach-a jest naprawde duza nasza dr nie przepisala zadnej masci...ja smaruje kremem oilatum soft.

Alanowi znowu zaognila sie skaza na polikach, doszla do tego na lewej powiece. Dostal dodatkowe krostki na dekoldzie ale ja to wiaze z tym, ze bire teraz APAP. Odkad zaczelam pojawily sie krostki. Mam nadzieje, ze dzis juz odstawi i choc one znikna. Katar na razie lekko ustapil, ale co kilka dni daje znac o sobie. Nam na skaze na polikach-a jest naprawde duza nasza dr nie przepisala zadnej masci...ja smaruje kremem oilatum soft.
Tez oilatumem smaruje ale efekty mizerne ostatnio...

Tez oilatumem smaruje ale efekty mizerne ostatnio...

Mizerne, zgadzam sie. Skaza nie schodzi, nadal suche, ale skora ciut bardziej delikatna. Dobre i tyle. Nasza dr tylko mowi: wrazliwiec malutki...i nic nie przepisuje na to. Tylko dala do zrozumienia aby jak najdluzej cycem karmic(a ja niedlugo chce odstawiac)i jak najpozniej dodatkowe rzeczy wprowadzac. Ja mysle po 6maja, bo maly skonczy 6miesiecy.

kurcze dziewczyny ale u was to jest sucha skóra?? że wy oilatum smarujecie?? bo u nas są krostki takie nie swędzące chyba bo mały się nie drapie ale suchej skóry nie mamy

kurcze dziewczyny ale u was to jest sucha skóra?? że wy oilatum smarujecie?? bo u nas są krostki takie nie swędzące chyba bo mały się nie drapie ale suchej skóry nie mamy
tak u Igorka suchy placek na prawym policzku az platki skory schodza i oilatum okazal sie lepszy od masci cholstrolowej ale teraz cos i on nawala..musze skonsultowac i przejsc na butle nic innego nie wymysle.

U Alana w kilku miejscach jest caly plac suchej skory, najwiekszy na lewym policzku. Czasem sie robi bardzo czerwony i krosciaty :( i nie wyglada ladnie. Na powiece jest tylko sucha, czerwona skorka ktora sie luszczy :(

Na tym zdjeciu troszke widac ten plac, ale akurat sta sie troche unormalizowal wtedy i zaczerwienie zbladlo. Zreszta tak robilam fotke aby widac nie bylo...sprobuje pozniej z telefonu wgrac z lepiej widoczna skaza.

Juz wgralam, ale jakosc nie najlepsza, a fotki dosc stare:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
U NAs tak mniej wiecej wygladało ostatnio, teraz jest lepiej.Zrobie fotke pozniej bo śpi.
Pomarańczowy od marchewki bo chciał jeść sam :)))) 021.JPG

Do góry