reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

no wlasnie buzia czysciutka, tylko tam sa te plamy. no nic, bede kremowac i zobaczyc,czy zejdzie...

To moga byc takie suche "liszaje'' od wszystkiego, chocby od kosmetykow (np. do kapieli), skora dziecka jest strasznie wrazliwa i wiadomo, czasem pojawiaja sie krostki, suche miejsca, plamki, jesli znikaja to bym sie nie przejmowala, mysle ze wystarczy jak pokremujesz.

reklama
Uleńka, jak Michał pierwszy raz zachorował, to też szalałam z niepokoju i też wezwałąm lekarkę do domu, a później byłam na nią wściekła, bo wydawało mi się, że zlekceważyła ciężki stan mojego dziecka... ;)
A przy drugim maluszku sama będziesz doświadczoną mamą, i będziesz się sama sobie dziwiła, jak mogłas się tak przejmować ;)

Iza wiem :D to był tylko katar, trwał ponad 2 tygodnie ale nie był taki najgorszy, mały mógł ssać itd Teraz jak wszyscy byliśmy chorzy, jak w nocy mały pociągnął nosem i usłyszałam "flik" to momentalnie bólu brzucha dostałam....
Taka już ze mnie panikara i tyle. Czasami działam zbyt pochopnie, ale mam nadzieję, że to minie. Wiesz teraz już nasze dzieci są większe, można im wiele rzeczy podać itp. a jak było takie malestwo, to człowiek bał się wszystkiego.

kasiula moze zwolnil z ta waga? jesli jest wesoly aktywny normalnie reaguje na wszystko to chyba nie ma sie czym martwic, a badania zawsze warto zrobic:) ja wczoraj opierdziel dostalam w przychodni ze wymyslam jakies choroby:/ a bo mi czerwone powieki sie nie podobaja u niego a to slabo spi na pewno jest chory a to cos tam...ble mozna swira dostac;)

kasiula moze zwolnil z ta waga? jesli jest wesoly aktywny normalnie reaguje na wszystko to chyba nie ma sie czym martwic, a badania zawsze warto zrobic:) ja wczoraj opierdziel dostalam w przychodni ze wymyslam jakies choroby:/ a bo mi czerwone powieki sie nie podobaja u niego a to slabo spi na pewno jest chory a to cos tam...ble mozna swira dostac;)
wlasnie moj normalnie sie czuje jest wesoły i wogole ... yh ... zobaczymy po wynikach eh ...

reklama
ja troche z innej paki, jak to jest z tymi smokami? chodzi mi o rozmiary, ignas zasysa avent ale 0-3:( a za chiny nie chce tego 3-6 m:( jak mu podaje ten 3-6 to sie krztusi czy cos..mam go na sile przyzwyczaic czy sie nie przejmowac tym 0-3? no kiedys podobno byl jeden rozmiar smoczków...

Do góry