reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Cleo, paskudne kroski :( u Alusia najczesciej az tak ostrego stanu nie maja, choc kilka razy tak sie zdazylo, gdy pofolgowalam sobie z dieta. Taraz widze, ze APAP(paracetamol chyba) na niego zle wplywa, bo dostal dodatkowych krotek na dekoldzie, za uszkami i te mu chyba bardziej dokuczaja niz te na polikach. Wlasciwie nigdy nie zauwazylam aby na polkach je drapal...

reklama
Cleo, paskudne kroski :( u Alusia najczesciej az tak ostrego stanu nie maja, choc kilka razy tak sie zdazylo, gdy pofolgowalam sobie z dieta. Taraz widze, ze APAP(paracetamol chyba) na niego zle wplywa, bo dostal dodatkowych krotek na dekoldzie, za uszkami i te mu chyba bardziej dokuczaja niz te na polikach. Wlasciwie nigdy nie zauwazylam aby na polkach je drapal...
Paskudne strasznie.Ale najgorsze ze na nozakch ma krostki i drapie zawsze jak tylkko zmieniam pieluszke czy przebieram.Cholerswto ta skaza straszne.Ja sobie z tym nie radze totalnie.Bo już ą dni ze jest dobrze ładna buzia i nagle wyskoczy i czasami nie wiem po czym sie zastanawiam co mogłam zjeść...

ja mam za sobą koszmarną nockę, milion pobudek zaliczyłam. Większość z nich to było tylko króciutkie popłakiwanie przez sen, nie musiałam nawet się odzywać, ale niestety mnie to budziło, a spowrotem zasnąć ciężko :(
katar cieknący i gorączka.... jest dobrze jak młoda jest w pionie, więc w chuście od świtu paradujemy, trochę z przodu, trochę z tyłu. Gdyby nie chusta, to na bank już bym leżała na podłodze z uaktywnioną przepukliną w kręgosłupie.
Gorączka dziś trzecia dobę zaczęła, ale już bez czopków i nie wzrasta powyżej 38 st. Czyli lepiej trochę, ale jak nie przejdzie, jutro rano idziemy do lekarza, trzeba będzie Gaję osłuchać.. Zębóe ani śladu, ale one potrafią się kilka miesięcy z sensacjami wyrzynać :/

U nas też jakieś małe przeziębienie ja miałam katar takim wodnity przez dwa dni i mały chyba podłapał troszke pokaszluje i z noska leci ale na szczęście gorączki nie ma.

Jeśłi chodzi o wymiary to u nas jest 1cm różnicy i tak było od początku.

Paskudne strasznie.Ale najgorsze ze na nozakch ma krostki i drapie zawsze jak tylkko zmieniam pieluszke czy przebieram.Cholerswto ta skaza straszne.Ja sobie z tym nie radze totalnie.Bo już ą dni ze jest dobrze ładna buzia i nagle wyskoczy i czasami nie wiem po czym sie zastanawiam co mogłam zjeść...
i tak cie podziwiam że cycem karmisz, ja jutro pójdę do lekarza i zobaczymy co powie a ja do diet się nie nadaję nie mogę się powstrzymać od czekolady :-( a chciałam niunia karmić tak do połowy czerwca no ale zobaczymy u bnas to wygląda tak

Załączniki

• 2010_04150014.JPG
    2010_04150014.JPG
    42,7 KB · Wyświetleń: 34
i tak cie podziwiam że cycem karmisz, ja jutro pójdę do lekarza i zobaczymy co powie a ja do diet się nie nadaję nie mogę się powstrzymać od czekolady :-( a chciałam niunia karmić tak do połowy czerwca no ale zobaczymy u bnas to wygląda tak

Nawet nie wiesz jakie katusze przeżywam:(((( też się nie nadaję na dietę bo bym musiała ciagle jeść to samo a już mam dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po przeprowadzce do lakarza idę migiem.

Musze przyznac dziewczyny ze u nas nie ma az takich krostek. Prawdopodobnie to zasługa wczesnego wprowadzenia nutramigenu.

reklama
Do góry