reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
jak amelka miala 6 tyg i wizyte z tej okazji ja akurat mialam zapalenie oskrzeli. bardzo balam sie,ze zaraze mala, wiec zadzwonilam do przychodni i mowie,ze mala ma wizyte kontrolna,a ja jestem chora i czy przy okazji lekarz moze mnie zbadac. zapytala czy jestem pewna,ze to zapalenie oskrzeli i kazala sie zameldowac, jak tam dotre. myslalam,ze gdzies mnie wcisnela na spotkanie,a okazalo sie,ze lekarz przepisal mi antybiotyk nawet mnie nie widzac! a o recepte na antybiotyki zwykle tu baaardzo ciezko

Od kiedy Julka nie chodzi do przedszkola Joasi nie chwyta zadna infekcja. Ma kontakt z chorymi osobami, specjalnie nikogo nie unikam, chodzimy wszedzie, w aucie jezdze z uchylonym oknem, karmie piersia na lawce na podworku jak jest sloneczko, zbytnio nie zwracam uwagi na przeciagi ani odkryte uszy a mloda nic! Te przedszkolne wirusy sa jakies silniejsze haha.

dziunka od kiedy zrezygnowałaś z przedszkola?
Ja moją mam w domu od 1.04 i już mam nadzieję, że w pn pójdzie do przedszkola. A z tymi chorobami to pewnie racja, my w okresie świątecznym wszyscy polegliśmy....
ale mam nadzieję, że po tylu katarach co Arek ma teraz to te przedszkolne go ominą....:sorry:

Ja do konca nie wiem od kiedy dokladnie ale juz od dawna chodzila rzadko ( od grudnia?) a od ok 2 miesiecy jest w domu, moze z trzy razy w przedszkolu byla. W koncu ja wypisalam. Mala ma teraz podworko, plac zabaw obok i nie chce chodzic do przedszkola wiec nie zmuszam. Jakos sobie radze ;) a od wrzesnia zerowka.

Melduje sie ze wrocilysmy ze szpitala , hurraaaa :-):-):-):-):-):-):-) Bardzo sie ciesze ze juz jestesmy w domku. Niestety mala nie ma kompletnie apetytu, kupki robi nadal bardzo czesto. Najlepsze jest to ze w szpitalu stwierdzili ze skoro nie sa one wodniste to widocznie taki jej urok :confused::confused::confused: . Hmm wazymy 7250 , mala jest ogolnie wesola. Mam nadzieje ze szybko wroci do siebie, zacznie jesc i bedziemy szczesliwe :-) Aha i mala nauczyla sie w szpitalu przekrecac z plecow na brzuszek :-)

Melduje sie ze wrocilysmy ze szpitala , hurraaaa :-):-):-):-):-):-):-) Bardzo sie ciesze ze juz jestesmy w domku. Niestety mala nie ma kompletnie apetytu, kupki robi nadal bardzo czesto. Najlepsze jest to ze w szpitalu stwierdzili ze skoro nie sa one wodniste to widocznie taki jej urok :confused::confused::confused: . Hmm wazymy 7250 , mala jest ogolnie wesola. Mam nadzieje ze szybko wroci do siebie, zacznie jesc i bedziemy szczesliwe :-) Aha i mala nauczyla sie w szpitalu przekrecac z plecow na brzuszek :-)

Przegapilam ze w szpitalu bylyscie! Co sie stalo? Biedulka, duzo zdrowka.

reklama
Do góry