Kasiiula
mamusia Pawełka :)
moj teraz spi czesciej bo wczesniej to spal z 3 razy ponad godzine ... a teraz z 5 razy ale drzemie max 40 minut ;]osttania drzemka okolo 17 bo o 20 juz spi grzecznie na noc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki dziewczyny za wsparcie. Ja czuje sie juz lepiej wiec jutro wracam do malej. Tak sobie dzis postanowilam. Bylam u niej na chwile i bylo mi tak jej strasznie zal. Jest taka smutna, taka bezbronna. Juz nie wymiotowala dzis, dali jej 2 kroplowki i oczywiscie znowu zakladali welfron. Mam nadzieje ze jutro bedzie z mala juz duzo lepiej. Z zapaleniem oskrzeli trafila w piatek do szpitala a ta "jelitowka" zarazila sie w szpitalu na pewno tak samo jak ja. Dobrze ze moj N moze z nia tam byc ale i tak jest mi strasznie przykro ze mnie z nia nie ma :---( Mala dostaje duzo lekow na oskrzela i dodatkowo na biegunke i wymioty. Jejku dlaczego ona musi tak cierpiec :---angry:
Zycze waszym dzieciom duzo zdrowka.
Trzymajcie się... Dobrze, że tatuś z maluszkiem jest, zawsze to raźniej dla maleństwa.
Moja Zu miała ostatnio kaszelek, katar i temperaturę (zaraziła ją moja znajoma ) i leczyliśmy homeopatycznie i przeszło w ciągu 2 dni.
Ja jakoś nie wierzę w ta całą homeopatię, teraz przy przeziębieniu leczyłam się Osciloccoccilum (jakoś tak sie pisze) a do nosa Euphorbium - nie widziałam zadowalających efektów. Natalunia a czym leczyłaś małą, daj jakieś nazwy?
ja bym poszła do lekarza, bo u takich maluszków bardzo szybko roziwjają się infekcjeamelka zaczela mi troche pokaslywac, temperatury nie ma, tylko kicha czasami,ale w sumie ona zawsze kichala... czy moge jej dac syropek glicerynowy od 3 mies czy musze isc z nia do lekarza?
ja juz c moge powiedziec co jej lekarz powei..., ze ma dac paracetamol.....i samo przejdzie....ja bym poszła do lekarza, bo u takich maluszków bardzo szybko roziwjają się infekcje
no tak, nie wzięłam poprawki na że to jednak inna slużba zdrowia...ja juz c moge powiedziec co jej lekarz powei..., ze ma dac paracetamol.....i samo przejdzie....
ja juz c moge powiedziec co jej lekarz powei..., ze ma dac paracetamol.....i samo przejdzie....