reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Kilolku gratuluje zabkow!!!!!!!

U nas nic sie w buziaku nie dzieje, oprocz tej bialej kreseczki u gory i czuc troche cos pod palcem, ale nie wybija sie. Joasia standardowo sie slini, ma wysypke na brodzie co jakis czas, gryzie wszystko co popadnie ale zebow brak.

reklama
Dziękuję
no a ja mówiłam, ze nie boli....
cóż, myliłam się! Niby nie bolalo, tylko leciusieńko kuło ale jak zakulo kilkadzisiąt razy to w końcu już mam tak podrapane tymi zabkami sutki, że syczę z bulu przy karmieniu niestety

wczwartek bylismy na 3 szczepieniu....malapoprzednie 2 przeszla calkiem ok tylko chwilke poplakala, ale tym razem to byla masakra....bidulka tak plakala, ze przez 10 min nie moglam jej uspokoic....myala, ze tez sie rozplacze....az sie serce krajalo.... dobrze, ze nastepne jest dopiero na roczek

a jeszcze sobie tak myslę o tym nutramigenie, czy on przypadkiem dośc ciężkostrawny nie jest, bo wiem, ze dzieci mocno się na nim tuczą więc moz ejest jakiś związek... nie znam się to tylko taka sugestia, to co mi przychodzi do głowy. Moi chłopcy mją przepisywany bebilon peptii (choć Michas ma go w nosie....)

Już sama nie wiem. Na początku mieliśmy też bebilon pepti, ale wtedy były okropne kolki i na dodatek zatrzymała się kupa i Jasiek robił tylko po włożeniu termometra, jak przepisała nam Nutramigen to kolki były lżejsze i kupa normalnie raz dziennie tylko, że zielona no i zaczęły się te bączki. A czy tak bardzo tuczy to nie wiem Jasiek ma 4,5 m-ca i przy długości 70 cm waży 7700, więc chyba w normie. Teraz jak Jasiek jak zje o 20 to budzi się dopiero o 2 w nocy na jedzenie i tych bączków jest mniej i do 5 czasem do 6 śpi, ale są jeszcze noece, że od 3 pobudka.

Dzięki za odpowiedz o pobi

Dzięki za odp o pobieraniu krwi mam nadzieje, że nie będzie źle i jakoś damy rade. A powiedzcie z jakich przyczyn miały wasze maluszki zleconą morfologię ? Bo mi lekarka powiedziała, że jest blady i trzeba zrobic.

reklama
Kilolku gratulacje ząbków.

Dzięki za odp o pobieraniu krwi mam nadzieje, że nie będzie źle i jakoś damy rade. A powiedzcie z jakich przyczyn miały wasze maluszki zleconą morfologię ? Bo mi lekarka powiedziała, że jest blady i trzeba zrobic.
mój bardzo słabo przybiera na wadze.
Jutro kolejne warzenie ale tak po buźce widzę, że raczej ładnie przybrał... zobaczymy

Do góry