reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
ALe wiesz na takim balkonie, gdzie wokol jezdza auta i spalinami smrodza raczej ekologiczna ta marchewka nie bedzie ;-):-p

a moze spróbujemy;-)tylko chyba musiałabym pół mieszkania na taka mala hodowle przeznaczyc. moze latem na balkonie bedzie latwiej:tak:

Latem to marchew trzeba zbierac/wyciagac/wykopac?? Sadzenie rozpoczyna sie w marcu :-p;-) Dobra mozemy sprobowac. Zobaczymy jaki bedzie efekt co?? :-D:-D Daj znac jak ci cos wyrosnie i bedzie zjadliwe :-)

Przeciez ze tak:-D:-D jestes jej kochana mamusia:-D
Nie chciałabym obrazic , którejs butelkowej mamy. Jezeli sie myle to przepraszam. Pewnie niektóre z Was mysla sobie , ze powinny karmic piersia jak przystało na wzorzec matki polki. I załuja , ze nie moga z takich , czy innych powodów. Ja czuje cos podobnego jezeli chodzi o poród. Załuje , ze nie mogłam urodzic naturalnie. I czasem jak tak sobie mysle to mam wrazenie , ze nie jestem 100% kobieta , bo powinnam urodzic siłami natury... Czy którać z mam po C ma takie odczucia? Czy tylko mi atkie mysli chodza po głowie

Jak mam zły dzień, a do tego kryzys laktacyjny (co ostatnio dość często zaczyna się zdarzać :-() to przechodzą mi takie myśli po głowie. :-:)-:)-(
Mój D oczywiście wyśmiewa się z tego i mówi, że ludzie maja większe problemy i zmartwienia - ma racje. Ale mimo wszystko.. :confused2::confused2::confused2::confused2:

Na mnie w ogóle oksytocyna nie działała. 10 godzin pod kroplówką non stop i nic. Lekarz na porodówce powiedział, że wczesniej (jak nie było cesarek) to takie kobiety jak ja umierały razem z płodem :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:
Teraz sobie o tym znowu pomyslałam, i bardziej sie zdołowałam :confused2::confused2::confused2:

Mamy taki wątek jak depresja późno poporodowa?? :sorry::sorry:

ALe wiesz na takim balkonie, gdzie wokol jezdza auta i spalinami smrodza raczej ekologiczna ta marchewka nie bedzie ;-):-p
łudze się , że na 10 ppiętro tylko świeża porcja jodu się dostanie:tak:

Latem to marchew trzeba zbierac/wyciagac/wykopac?? Sadzenie rozpoczyna sie w marcu :-p;-) Dobra mozemy sprobowac. Zobaczymy jaki bedzie efekt co?? :-D:-D Daj znac jak ci cos wyrosnie i bedzie zjadliwe :-)

Dobra umowa stoi ;-) zaopatrze się w ziemie i donice:tak: no i nasiona:-D

Marchew trzeba przerywac jak za gesto rosnie :tak:tyle wiem,

Odebraliśmy wynik posiewu moczu i Malwina ma:
Proteus mirabilis 2x 10^3.

Czytam teraz o tej bakterii i objawem może być brak apetytu :( To by się zgadzało....
W czwartek idziemy do pediatry...

Nefretete to widzisz ja mam takie same myśli często.. No , ale to chyba nie wątek na takie wynurzenia ;)

OLICA przynajmniej wiesz na czym stoisz. Teraz lekarka dobierze odpowiednie leczenie i bedzie dobrze. USZY DO GÓRY :)

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam pytanie... w jakiej postaci podajecie wit D3 dla dzieci ? bo ja podawalam w mikrokapsółkach i mi sie koncza i slyszalam ze w kropelkach tez sa ale one sa na recepte ... moze ktoras podaje i jaka ich cena jest itp ?

Do góry