reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

U nas problem :eek:
Moja Joasia chyba chce podbudowac finanse domowe i oszczedza na pampersach :-D
A tak na powaznie to ostatnie siusiu zrobila o 10 rano, mamy 15-sta a pielucha sucha :szok: I nie wiem co robic. Jest troszke niespokojna, spala malo, ale brzuszek ma miekki...
brzuszek niestety moze byc miekki :(, a dalas jej moze dodatkowo wody? (chociaz ja nie wiem czy ona pije z butli...)

reklama
My na cycuszku... Myslalam moze ze cycki puste, wiec mniej je, wiec mniej sika. Aloe nic z tych rzeczy, ulewa normalnie wiec mleko jest.

bez paniki, wiesz... nie ma goraczki? pipke sprawdzalas czy tam czysto? czy kupy nie nalazlo? czy nie zaczerwienione? Moze niech polezy chwile na wietrzeniu :) to czasami dziala.

Jak ci nie zrobi sikanca tak do 20 to chyba musisz jechac...

Dziunka biedna Joasia, ja to się na tym kompletnie nie znam. Moj dzsiaj lezal chwile na moim lozku bez pampersa i musialam cala posciel prac:crazy:
Trzymam za Was kciuki, może faktycznie podaj jej wody, moze na lyżecce z 15 ml 2x dziennie mozna przy cycu spokojnie, pytalam sie mojej lekarki jak maly nie mogl kupki zrobic i daj nam znac co i jak.

Dzieki :-)

Choc spodziewalam sie wiekszej il siuskow po takim czasie nierobienia:eek: ech matki nigdy nie zadowolisz :-D

reklama
A moja wypiła 130 ml :DDDDDDDDDDDD z butli :)))))))) znaczy ze leczenie daje efekty (chociaż miałam nadzieje na 150 :( )

Do góry