passingby
Fanka BB :)
Zapomnialam wczoraj Wam napisac, ze ja juz nie przejmuje sie pierdołami typu dziurka w brodzie mojej corki, jej chlustanie i nie zadaje juz sobie pytan czy bedzie miala odstajace uszy czy wysunieta gorna szczeke. Mam to w nosie po wczorajszej imprezie...
Byla tam babka, tak chodzila przybita caly czas, nie wiedzialam o co chodzi, mowie dziwna jakas. Potem sie okazalo, ze jej synek jadac na deskorolce wyworcil sie i zlamal biodro. Juz ktorys miesiac w gipsie, a wczoraj byli na badaniach okazalo sie ze nic sie juz nie da zrobic, biodro sie nie zroslo i bedzie amputacja nogi :---( chlopiec moze 8 lat :---( i to przez glupia deskorolke...
Byla tez dziewczynka 2-letnia ktora urodzila sie z roszczepem podniebienia i wargi. Teraz nic prawie nie bylo widac, jest po 2 operacjach i jeszcze czeka ja rekonstrukcja dziasla gornego. Fajne, zywe sreberko doslownie :-) ale biedulka sie nacierpiala bo co zjadla to chlustala, musieli byc przy niej przytomni 24 h na dobe. I chlustanie mojej corki to jest pikus przy jej. I nie bylo nawet mowy o rozszerzaniu menu, dopiero od niedawna zaczela jesc cos innego niz mleko.
Mowie Wam, wczoraj docenilam jakie mam zdrowe dzieci.
Nie wiem czy na dobrym watku napisalam, ale w koncu o zdrowiu
p.s. a babce cala ciaze lekarz wciskal ze dziecko sie slicznie usmiecha na kazdym usg, a tu urodzila sie z rozszczepem. Normalnie lekarze do zabicia
Co do alergi to mowilam wam wczoraj ze testy od 5 lat u nas. Chcialam rok temu zrobic Julce, musialysmy czekac do teraz.
Słuchaj sa jakies metody polegajace na rozkruszeniu kosci w celu inicjacji zrastania czy ta babka szukala takich metod? tego sie chyba nie robi w polsce i robi sie to przy pomocy metody laparoskopowej! niech poszuka, niech nie obcinaja mu nogi to zawsze zdarza zrobic!